2777
2789
عنوان

بچه ها کسی کارتون پسر دلفینی رو دیده تو سینما ؟ 🐬🐬🐬

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 31 پست
داستانش چیه؟

ی پسر بچه هواپیماشون سقوط میکنه

نوزاد بوده میوفته تو دریا 

ی دلفین ازش نگه داری میکنه بزرگ ک میشه متوجه میشه جریان چی بوده میره دنبال مادرش ی سری اتفاق میوفته براش 

اخرش مادرش پیدا میکنه ب سختی اما مادرش فوت میکنه

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی پسر بچه هواپیماشون سقوط میکنه نوزاد بوده میوفته تو دریا  ی دلفین ازش نگه داری میکنه بزرگ ک ...

چه تلخ.

خوبه برا کودکان ساختنش

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
من تا حالا سینما نرفتم. منظورتون ۱۷هزارتومانه؟؟

بله من نفری ۱۷۵۰۰ دادم هیفده هزار و پونصد

هر روز قیمت متغیره شما هم اینترنتی چک کن ببین کدوم روز نیم بهاس همون موقع برو

چخوب😍 دخترمم بهونشمیگرفت. چطور بفهم کی ها پخش میکنه سینما. من اهوازم

اسم سینما ها رو سرچ کنی ، برنامه و سانس پخش فیلم رو می تونی پیدا کنی . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ی پسر بچه هواپیماشون سقوط میکنه نوزاد بوده میوفته تو دریا  ی دلفین ازش نگه داری میکنه بزرگ ک ...

یعنی پایانش غمگینه ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
یعنی پایانش غمگینه ؟ 

تو دریا ی هشت پاعه بدجنس بود ک تمام ماهی های دریارو گرفتار کرده بود اخرش اون هشت پاعه ب کمک اشک چشم مادر پسردلفنی درس میشه و ماهی ها نجات پیدا میکنن 

ارزوی مادر پسردلفنی بودع ک دریارو نجات بده

تو دریا ی هشت پاعه بدجنس بود ک تمام ماهی های دریارو گرفتار کرده بود اخرش اون هشت پاعه ب کمک اشک چشم ...

مممنون از توضیحت عزیزم ، من چون دخترم احساساتیه ، میخوام بدونم وقتی تموم شد فیلم ، بچه ها حس بد نداشتن ؟ 

مممنون از توضیحت عزیزم ، من چون دخترم احساساتیه ، میخوام بدونم وقتی تموم شد فیلم ، بچه ها حس بد نداش ...

ن اصلا همشون خوشال بودن ک هشت پاعه بدجنس ب سزای اعمالش رسید

ن اصلا همشون خوشال بودن ک هشت پاعه بدجنس ب سزای اعمالش رسید

ممنون عزیزم

همین که اکران شد من بچه ها مو بردم . چون سینمای ایران فیلم کودک خییلی کم داره. به نطر من بد نبود&n ...

عزیزم آهنگاش چطور بود ؟ دیدی بعضی کارتون ها و فیلما موزیکاله ، خیلی آهنگ و شعر زیاد دارن ، این هم اینمدلیه ؟ تیزری که تلویزیون پخش میکنه پر آهنگ بندری و ایناس ، کارتون هم اینجوریه ؟