چند وقت پیش با دوستم رفتم پارک یه پلیس دیدم کراشششششششش اینقدر خوبی بود لامصب از بس نگاش کردم خواستم برم تو جوب دوستم دستمو کشید خودشم متوجه شد اول تعجب کرد بعد یه لبخند زد بعد عین خرررررر هی جلوش مانور میدادم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
جلوی پدربزرگ و مادربزرگ همسرم و خود همسرم و بابام جایی بودیم...بعد اومدم بپرسم بابا فلاکس چایی داره؟؟ اشتباه گفتم چایی فلاکس داره؟؟؟😐🥲😂😂😂دراین حد تباهم اصلا من کلا سوتی بودم بعد دست و پا دراوردم..! اینقدر زیاد دادم هیچکدوم یادم نیست
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
یکبارم داشتیم با همسرم و مادرشوهرم و خواهرشوهرم منچ بازی میکردیم...بعد مادرشوهرم هی منو میزد...برمیگشتم از اول...بعد از اونجایی که خیلی بدشانسم دیر به دیر شیش میوردم...یکبار اوردم میتونستم بزنمش میتونستم یکی دیگه مهره ام بیارم داخل...! بعد هیجان زده شدم گفتم نکاریدم ولی زدمت...!😁😁😁 بجای نکاشتم گفتم نکااااریدم
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤