2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله دکتر به من گفت زود بشور بیا بیرون تا بخیتو بکشم که من نذاشتن آب بخوره چسب داشت دیگه چسب اکه چسبتو کندی از داروخونه بخر برو دوش بگیر بعد کشیدن زود برو بیا ،از بقیه شنیدم با سشوار خشک میکردن من اینکارو نکردم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اوههه اره بابا. تا ۶ ماه بعد به قبل زایمان برمیگردی تو این مدت هنوز بدن درحال بازسازیه

ولی بقیه ک طبیعی بودن اندازه من درد نداشتن اصن راحت راه میرفتن میشستن

مگه خود به خودم پاره میشه

بله مگه نمیشه قدیم ک برش نمیدادن.الانم فیزیولوژیک یه ذره خودبخود پاره میشه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
۴روزه زایمان کردم استراحت درست حسابی نکردم بخاطر شیر نخوردن و زردی پسرم همش سرپا بودم

منم همینطور بودم. حالا بچه کم کم زردیش میره جاشو گرم نگیر زودتر خوب میشه

دارو گیاهی هم نده. میتونی اوایلو شیرخشک بدی تا راحت تر استراحت کنی. بچه اوایل اونقدر حافظه نداره ک بخواد عادت کنه

ووویییی مال من خودشون برش دادن 

یه سوال درد داشتی موقع برش بخیه اینا چطور بود وتی من دوست داشتم طبیعی از ترسم نرفتم حالا موندم دومی اوردم طبیعی برم یا باز سزارین

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
یه سوال درد داشتی موقع برش بخیه اینا چطور بود وتی من دوست داشتم طبیعی از ترسم نرفتم حالا موندم دومی ...

نه موقع برش هیچ دردی حس نکردم اخه قبلش امپول بی حسی زدن کلا اون ناحیه دردی نداری چون بی حسه فقط شکمت حالت دلپیچه شدید درد میکنه و با به دنیا اومدن بچه هم همه دردا از بین میرن

نه موقع برش هیچ دردی حس نکردم اخه قبلش امپول بی حسی زدن کلا اون ناحیه دردی نداری چون بی حسه فقط شکمت ...

خاک برسرم من سقط داشتم با آپاندیس همزمان مردم اونمنه ده ساعت میدونستم آمپول میزنن طبیعی میاوردم،خدا کنه بتونم بعدی طبیعی بیارم به همه میزنن؟تهرانی کدوم بیمارستان رفتی