2777
2789
عنوان

قدم کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 113 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اتفاقا دخترای کوچولو و ظریف خیلی خواهان دارن مخصوصا بیشتر پسرای قد بلند خیلی ظریف پسندن😁

اشتباه نکن این پسرا بعدش دچار مشکل میشن و همسرشونو تحقیر میکنن هر کسی اگه با یکی ازدواج کنه که بهش بیاد عالیه نه خودش تحقیر میشه نه همسرش اذیت میشه، پسرعموی من رفت دختریو گرفت از خودش ۲۵ سانت کوتاهتر بود اول هی بغلی بغلی میکرد ولی دو سال از ازدواجشون گذشت و خب منم چون مث خواهرش باهاش صمیمی بودم باهام درد دل میکرد... گفت خیلی اذیت میشه با قد کوتاه همسرش ولی دوسش داره و نمیتونه جدا بشه.. خلاصه که زن و مرد باید متناسب هم باشن

ااونوقت بچه شون هم کوتاه میشه من خودم ۱۵۰ شوهرم ۱۷۰ پسرم قد کوتاه شده لعنت به این زندگی

فقط که ژنتیک موثر نیست تو قد اگه به فکرش بودین بسکتبال یا والیبال ثبت نامش میکردین قدش کوتاه نشه

خانمای قد بلند پس چیکار کنن😂🥺البته من خودم خیلی قد بلند دوس ندارم ده سانت بلند تر خوبه خودم ۱۷۰ او ...

به این حرفا توجه نکن اینا همش تو مجازی عه تو دنیای واقعی خیلی کم پارتنر فیل و فنجون میبینی اکثرا به هم میان

آره دختر ۱۵۰کنار پسر دومتری اصلا خنده دار نیست ته تهش باید با یه مرد ۱۷۵ازدواج می کرد آدم باید از هم ...

چقد تو بی شخصیتی واقعا قشنگ از پیامات میشه فهمید چقدرعقده ای و بیشعوری

خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره❣️