2777
2789
عنوان

قدم کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 113 پست
آره عزیزم ولی اون دیگه خیلی خوشگله قدش ب چشم نمیاد ک🥺

ببین الان اکثرا قدشون کوتاهه ها کسی دگ توجه نمیکنه به قد قد توام خوبه که

وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببین عزیزم من وارد یه جمع میشم اگه یه خانم از حالت معمول بلندتر یا کوتاه تر باشه نهایت یه لحظه نگاه ...

مرسی عزیزدلم

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

منم قدم ۱۵۴ و وقتی مثل تو بیست ساله بودم مشکل بزرگی برام محسوب می شد! انقدر بهش فکر کردم که کم کم اعتماد به نفسم رو از دست دادم و از جمع فراری شدم و افسرده! خیلی از موقعیت های زندگیم رو سر این مساله از دست دادم خیلی از کارایی که می تونستم انجام بدم رو انجام ندادم. الان ۳۲ سالمه درس خوندم شاغلم ازدواج کردم شوهرمم قدش ۱۹۳ سانته در مورد این اختلاف قدی هم هیچ مشکلی با هم نداریم فقط حیف به اون دوران طلایی زندگیم میاد که سر این موضوع هدرش دادم و الکی غصه خوردم من هیچی از بقیه کم نداشتم فقط خودم عزت نفس خودم رو سرکوب می کردم و این حس رو به بقیه هم منتقل می کردم و خیلی از لحظاتی رو که میتونستم لذت ببرم از زندگی به کام خودم تلخ کردم حالا دو سه تا آدم مزخرفم یه چیزی می گفتن به آدم من نباید خودم رو می باختم. امیدوارم از تجربه من استفاده کنی و به خودت ظلم نکنی مثل من 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
منم قدم ۱۵۴ و وقتی مثل تو بیست ساله بودم مشکل بزرگی برام محسوب می شد! انقدر بهش فکر کردم که کم گم اع ...

مرسی بخاطر حرفات 🥺❤️💋

حالا پاشنه بلندم پوشیده بودا دیوونه وار عاشقشه شوهرش قد معیار نیس بهش فکرنکن

وای😍 خدا برای هم حفظشون کنه

خیلی حالمو خوب کردی مرسی عزیزدلم 😍 😍 🥺❤️

وای😍 خدا برای هم حفظشون کنه خیلی حالمو خوب کردی مرسی عزیزدلم 😍 😍 🥺❤️

فداتشم اصلا خودتو ناراحت نکن بخاطر همچین چیزی😁😁😁

یکی تورو همینطوری ک هستی دوستت خواهدداشت مطمعن باش

سعی کن فقط چاق نشی همین

قدت مشکلی نداره♥️♥️💐💐

ولی تـــو بودنِت انقدر قشنـگه که من قربونِ هرلحظه بودنـِت کنارم برم 💍♥️A
فداتشم اصلا خودتو ناراحت نکن بخاطر همچین چیزی😁😁😁 یکی تورو همینطوری ک هستی دوستت خواهدداشت مطمعن ...

قربونت عزیزم 😘انشاءالله اون روز میرسه 🥺❤️💋

نه زیاد چاق نمیشم بیشترین وزنم تاحالا 52 بود