ida8393 مدیر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 1078 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 22 پست سلام بچه ها میشه بگین واسه کنکور تجربی باید چیکار کرد مخصوصا ریاضی و فیزیک اصلا بلد نیستم تست بزنم میخاستم مجموعه حرف اخر رو بخرم اما خیلی هزینش زیاده حتی کتاب تست هم نمیدونم جامع باشه یا تکی گاج یا خیلی سبز :( حس میکنم خیلی از بقیه دوستام عقبم :) 😭 1401/07/12 | 20:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ida8393 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 1078 من واقعیتش قبلش خیلی میخوندم الان ولی چون مجازی شده یه سری خیلی عقب افتادن میتونی امیدوار باشی بعد ... شما میدونید امیر مسعودی و ارامفر رو باید چجوری تهیه کرد یا هزینش چقدره چون امیر مسعودی زیاد نیست تو اینترنت
18380hana عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 456 عزیزم شما از فیزیک میکرو طلایی جامع استفاده کردین؟ و اینکه نمیدونید میکرو نقره ای چجوریه من میکرو کار کردم زیاد با خیلی سبز فرقی ندارعنقره ای کارنکردم هرکسی راهمدم غم های تنهایی مدان سایه همراه تومی آیدولی همراه نیست✨️🤍
hanadokht عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 183 ب نظر شما ریاضی تک به تک نگیرم خیلی سبز مثلا دهم یازدهم دوازدهم یا جامع بهتره شما نظرتون چیه؟ جامع بیشتر تست محوره و تستاش سطح بالا ترن معمولا ولی تک مایه ها بیشتر روی درسنامه تاکید دارن تو پادشاه سرزمین قلب کوچک منی♡
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3268 شما میدونید امیر مسعودی و ارامفر رو باید چجوری تهیه کرد یا هزینش چقدره چون امیر مسعودی زیاد نیست تو ... دوستم من از دیوار پیدا کردم یکی همه رو برام ریخت ۲۰۰ اون موقع حدود یکی دو تومن میشد هر کدوم صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
ida8393 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 1078 دوستم من از دیوار پیدا کردم یکی همه رو برام ریخت ۲۰۰ اون موقع حدود یکی دو تومن میشد هر کدوم شما نمیتونید برام بریزید یا ندارید با هرقیمتی ک بگید
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3268 شما نمیتونید برام بریزید یا ندارید با هرقیمتی ک بگید واقعیتش و بخوای من همین اواخر پاک کردم عزیزمولی تو دیوار سرچ کنی حتما پیدا میکنی صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
ida8393 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 1078 واقعیتش و بخوای من همین اواخر پاک کردم عزیزم ولی تو دیوار سرچ کنی حتما پیدا میکنی عزیزم منم واقعیتش نمیدونم فیزیک مسعودی خوبه یا نه چون اگ خریدم هزینه کردم دیگ پول بعدیو نمیتونم بدم تعریف یحیوی کامیار آریان حیدری اینارو خیلی شنیدم ولی نمیدونم
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3268 عزیزم منم واقعیتش نمیدونم فیزیک مسعودی خوبه یا نه چون اگ خریدم هزینه کردم دیگ پول بعدیو نمیتونم بدم ... بنظرم یه تعداد ویدیو از نت هم بگیر ببین چجوریه با کدوم استاد بهتر میفهمی آلا هم فیلمهاش خوبه من دوستم با اون پیش میرفتیه سرچ هم تو دیوار بزن ضرر نداره صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....