2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 22 پست
من واقعیتش قبلش خیلی میخوندم الان ولی چون مجازی شده یه سری خیلی عقب افتادن میتونی امیدوار باشی بعد ...

شما میدونید امیر مسعودی و ارامفر رو باید چجوری تهیه کرد یا هزینش چقدره چون امیر مسعودی زیاد نیست تو اینترنت 

عزیزم شما از فیزیک میکرو طلایی جامع استفاده کردین؟  و اینکه نمیدونید میکرو نقره ای چجوریه

من میکرو کار کردم زیاد با خیلی سبز فرقی ندارع

نقره ای کارنکردم

هرکسی راهمدم غم های تنهایی مدان                                       سایه همراه تومی آیدولی همراه نیست✨️🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظر شما ریاضی تک به تک نگیرم خیلی سبز مثلا دهم یازدهم دوازدهم یا جامع بهتره شما نظرتون چیه؟

جامع بیشتر تست محوره و تستاش سطح بالا ترن معمولا ولی تک مایه ها بیشتر روی درسنامه تاکید دارن

تو پادشاه سرزمین قلب کوچک منی♡
شما میدونید امیر مسعودی و ارامفر رو باید چجوری تهیه کرد یا هزینش چقدره چون امیر مسعودی زیاد نیست تو ...

دوستم من از دیوار پیدا کردم یکی همه رو برام ریخت ۲۰۰ اون موقع حدود یکی دو تومن میشد هر کدوم

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
شما نمیتونید برام بریزید یا ندارید با هرقیمتی ک بگید

واقعیتش و بخوای من همین اواخر پاک کردم عزیزم

ولی تو دیوار سرچ کنی حتما پیدا میکنی

واقعیتش و بخوای من همین اواخر پاک کردم عزیزم ولی تو دیوار سرچ کنی حتما پیدا میکنی

عزیزم منم واقعیتش نمیدونم فیزیک مسعودی خوبه یا نه چون اگ خریدم هزینه کردم دیگ پول بعدیو نمیتونم بدم تعریف یحیوی کامیار آریان حیدری اینارو خیلی شنیدم ولی نمیدونم 

عزیزم منم واقعیتش نمیدونم فیزیک مسعودی خوبه یا نه چون اگ خریدم هزینه کردم دیگ پول بعدیو نمیتونم بدم ...

بنظرم یه تعداد ویدیو از نت هم بگیر ببین چجوریه با کدوم استاد بهتر میفهمی 

آلا هم فیلمهاش خوبه من دوستم با اون پیش میرفت

یه سرچ هم تو دیوار بزن ضرر نداره