ما Vi-one استفاده میکنیم هم خمیردندان و هم دهانشویه
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چرا بدون فلوراید؟ دندان پزشک ها که تاکید میکنند فلوراید داشته باشه
خیلی چیزا گفته میشه برا تجارت، من تجربه کردم، قبلش فکر میکردم خرافات و چرت و پرته، اما تجربه کردم خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر کنی مضره، شما یه هفته امتحان کن ببین چقدر دندون هات آروم تر و بهتر میشه... این تجربه ی منی هست که بیشتر از بیست سال مدام مسواک زدم و به خیال خودم مراقبت کردم اما در واقعیت داشتم دندون هام رو دونه دونه از بین میبردم... شما هم امتحان کن
خیلی چیزا گفته میشه برا تجارت، من تجربه کردم، قبلش فکر میکردم خرافات و چرت و پرته، اما تجربه کردم خی ...
وای چه بد من فقط شب ها موقع خواب مسواک میزنم
پس اگه از خمیر دندون استفاده نکنیم از چی استفاده کنیم؟؟
لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
وای چه بد من فقط شب ها موقع خواب مسواک میزنم پس اگه از خمیر دندون استفاده نکنیم از چی استفاده ...
خمیر دندون بدون فلوراید، یا نمک
خمیر دندون بدون فلوراید البودنت، هیشو، ناکس، این برند ها رو امتحان کردم خوبه، البته هیمالیا هم مدل بدون فلوراید داره فکر کنم، فور اورا هم خوبه به نظرم اما امتحان نکردم