2777
2789
عنوان

تاوان کار

246 بازدید | 15 پست

کسی بوده اینجا کسیو نفرین کنه یا واگدارکنه بخدا حالاهرکسیو واون شخص  تاوان کارشودیده باشه همین دنیا؟؟ اعتقاددارید آشناهاتون بوده که اینجوری شده باشه و طرفم‌بفهمه که بخاطر کاری که یاظلمی که کرده هست به این روزدچارشده باشه اصن اعتقاددارید به کارما یا ازلحاظ مذهبی اصن هرچی 

💔🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم والا اگر این جوری باشه مسئولین باید خیلی تاوان بدن الان باید همشون پودر شده باشن چون دل مردم ...

خوشگلم راجب ایناحرف نزن عزیزم من همین دو و اطرافمو گقتم اخه نمیخام تاپیکم‌ بترکه چون اینجادردودل میکنم😢

💔🖤

من آدممذهبی نیستم‌ولی  تازه زایمان کرده بودم که شوهرم خیلی برحوردش تند بود هر از گاهی دست بلند میکرد کمکم‌نمیکرد اخرین باری که منو زد گفتم‌الهی خدا انتقام تک تک اشکای منو ازت بگیر صبحش رفت پاش موند تو دستگاه شکست 

من اصلا نفرين نميكنم خيلي از نفرين ميترسم اما يكي از خواهر شوهرام هر بلايي سرم اورد چندين برابر بدترش از سمت شوهرش و خانواده شوهرش سرش اومد و كارش حتي به جاهاي بازيك كشيد

یادمه پسر عموم که زن گرفت ..خانمش قطع رابطع کرد

ینی خانواده زنش کاری کردن پسره بعد ازدواج قید خانوادشو زد جوری ک پدر مادرش میرفتن راشون نمیداد...

۸سال قطع رابطه الانه ک الانه ...

زن عموم هم مادر دختره رو نفرین کرد گفت همون جوری که پسرمو ازم گرفتی و کتری کردی چشم رو من پدرش ببنده .خدا پسرتو ازت بگیره ...دقیقن پارسال پسر تصادف کرد مرد...ینی برادر همین عروس ...

زن عموم سال تا سالم کاری ب عروسا نداره ..ولی اینکه پسرش تو خیابون ببینتش و روش کنه اون ور براش سخت بود 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
یادمه پسر عموم که زن گرفت ..خانمش قطع رابطع کرد ینی خانواده زنش کاری کردن پسره بعد ازدواج قید خانوا ...

الان چی ابجی  الانم میبینش روشواون طرف میکنه الهی بمیرم واسه دل اون مادر دوتاعروسای ماهم اینجوریین مااصن کلن رنگ خونشونو ندیدیم

💔🖤