2777
2789

ای وی اف چرا. 

با ای یو ای هم شما میتونید باردار شید. ای یو ای خیلی ساده است و مشکلی هم واسه خانم به وجود نمیاد. مثل طبیعی. 

اما ای وی, اف روندش طولانی تر و سخت تره

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ای وی اف چرا.  با ای یو ای هم شما میتونید باردار شید. ای یو ای خیلی ساده است و مشکلی هم واسه خ ...

دکتر فعلن چیزی نگفته .

ولی فک میکنم دارو خیلی فرقی نکنه ...

ای یو ای میگن مشکل ازآقاباشه ج نمیده خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر فعلن چیزی نگفته . ولی فک میکنم دارو خیلی فرقی نکنه ... ای یو ای میگن مشکل ازآقاباشه ج نمیده خ ...

کی گفته؟ هر کی گفته اطلاعاتش پایین بوده. یکی از دلایل ای یو ای مشکلات اقایون هست. 

شما هنوز حتی دارو مصرف نکردی... باید چند ماه همسرتون دارو مصرف کنن. ای وی اف مگه ساده است که سریع بری سراغش؟ اونم با این هزینه ها

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
کی گفته؟ هر کی گفته اطلاعاتش پایین بوده. یکی از دلایل ای یو ای مشکلات اقایون هست.  شما هنوز حت ...

نه هنوز داروهیچی نخورده‌ درحد گیاهی .

اخه با دارومگه چقدرمیاد بالا .۱۸تا a عقب..

نه هنوز داروهیچی نخورده‌ درحد گیاهی . اخه با دارومگه چقدرمیاد بالا .۱۸تا a عقب..

مگه به درصده؟ میدونی یه درصد اسپرم چند ملیون اسپرم میشه؟ تو برای بارداری به یه دونه اسپرم نیاز داری. اونم باید خدا دستور بده... و گرنه انقدر بودن با ازمایش نرمال باردار نشدن. 

هیچ مرکزی قبل از دارو درمانی و اقدام طبیعی سراغ روشهای پر هزینه نمیره. 

داروهایی مثل اسپریژن هم سرعت رو بالا میبرن هم تحرک. الکارنتین و سلنیوم هم برای تحرک خوبه.