2777
2789
عنوان

چقدر دلم تنگ شده..

312 بازدید | 52 پست

و این دلتنگی فقط با دیدن آدمایی مثل تو کم میشه ...

مثلا کسیو میبینم شبیه تو حرف میزنه..

موهاش شبیهته... راه رفتنش هیکلش چهرهش یا هرچی اینجوری دلم آروم میشه انگار که تورو دیده باشم...

چند نفر رو فالو کرده بودم که هرکدوم به نحوی شبیه تو بود..

یکی قد و هیکلش ...

یکی مدل موهاش...

یکی فرم چشماش ....

از وقتی قطع شده اینا رو هم نتونستم ببینم و حالم بدتر و بدتر داره میشه ...

💔🥺

هیچ وقت دلم اروم نمیشه نه ...

کاش با یکی آشنا شم که شبیه تو باشه قول میدم ندارم هیچ وقت بره :)))

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

کی

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

كي؟

عشقم...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
کی

عشقم 

منم همینطور😞 دلتنگی سخته....

خیلی قلبم فشرده میشه .. و هیچ کاری از دستم بر نمیاد 

اخی 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

چن وقته

چن سالته چن سالش بود چن وقته کات کردی

جفتمون الان ۲۳ سالمونه  دوسال باهم بودیم 

یکسال و نیمه کات کردیم ...

عزیزم درکت میکنم🙂💔💔💔💔 منم عشقمو یه ماه پیش فالو کردم ولی اون اومد بلاکم کرد...میدونست دوسش ...

عزیزم 😓💔 چه حس بدی داشتی اون لحظه ... میفهممت 😓💔 امیدوارم بگذره از این روزات

جفتمون الان ۲۳ سالمونه  دوسال باهم بودیم  یکسال و نیمه کات کردیم ...

من بعد از دوسال کات الان بهش بی حس بی حس شدم 

یکم صبر کن درست میشه 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷