سلام خواهر شوهرم رفته مسافرت فقط زنگ زده ب شوهرم خداحافظی کرده ب من زنگ نزده، شوهرم اومد خونه گفت رفتن مسافرت ب مم زنگ زده منم تعجب کردم، حالا از مسافرت اومده ب نظرتون من چجوری باشه عکس العملم؟ بعش بگم رسیدن بخیر یا کلا محل ندم اصلا، در ضمن پدرشوهر مادرشوهرمم جلو من هی میگفتن رفته سفر و فلان و..
حالا خوبه مال شما به شوهرت گفتن مال ما میرن میان خبر دار هم نمیشیم😂اصلا به من چه میرن یا نه چه بیکارید خدای
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶