2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره...

1569 بازدید | 47 پست

سلام بچها تاپیکهای قبلیم گفته بودم شوهرم واسه بیرون رفتن اجازه نمیده، دوهفتس دارم میگم برم خیابون نمیزاره، امروز از سرکار اومد عصابش خورد بود البته ی کم بعد من قبلش گفته بودم بزار برم خیابون اومد سو استفاده کرد از عصاب خوردی خودش تا دهنمو باز کردم گفت امروز هیچ حوصله ندارما گفتم من دو هفتس دارم بهت میگم هی بهانه اوردی ینی چی هیچی بدتر حالمو گرفت منم چون دیدم بی حوصلس ن گیر دادم ن چیزی گفتم ک دعوامون بشه، بچها واقعا خسته شدم اگه میام اینجا تاپیک میزنم فقط میخوام درد و دل کنم آروم شم چون کسیو ندارم 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

خیلی سخته خدا کمکت کنه، بچه نداری

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤
خیلی سخته خدا کمکت کنه، بچه نداری

ن خداروشکر

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا شو بره 

مگه اسیری یا زندان اونجا؟!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

از اول شرط کرده بودین که با اجازه بری بیرون؟ اخه خیلی سخته... 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
جدا شو بره  مگه اسیری یا زندان اونجا؟!!

بنظر شما با صبر و تحمل این گیر دادنا و سخت گیریاش درست میشه یا ن؟ 

ن خداروشکر

تا درست نشده تروخدا بچه نیار، بچه ها خیلی گناه دارن 

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤
وا چرا بعضی از مردا فکر میکنن اجازه زنا دستشونه ینی چی مگه اسیرشی ک اون باید اجازه بده بری بیرون یا ...

گفتم قبلا چون شوهر من خیلی شر و شوره کلا هر کی مطابق میلش رفتار نکنه جنگ درست میکنه تا الانم کم آبرومو نبرده

اجازه بده بری خیابون؟؟؟یاد کودک همسرا افتادم

عزیزم شما شاید اینطور نباشی یا تو خانواده و فامیلت این چیزا مسخره باشه اما جاهای دیگه باید اینطور باشه 

تا درست نشده تروخدا بچه نیار، بچه ها خیلی گناه دارن 

ن اصلا بچه دوس ندارم شرایطشم ندارم

از اول شرط کرده بودین که با اجازه بری بیرون؟ اخه خیلی سخته... 

ن شرط نبود ولی شوهر من خیلی حرفا زد ک بعد عقد زد زیرش