2777
2789
عنوان

ناناعتم🥺💔🚶‍♀️

726 بازدید | 31 پست

سلام خب مشکل من از اونجایی شروع شد به رفتم کلاس هفتم مدرسه تیزهوشان خب فشار هایی ک در برابر نمرات و این جور چیزا منو خیلی استرسی کرد تا حدی استرس پیش رفت ک گمون افسردگی گرفتم اخه اکثر علائمشو دارم و این باعث شد ک در برابر احساساتم چه غم چه استرس بخندم خب موضوع اینجا تموم نمیشه یه ازمون سلامت روان از طرف مدرسه بود ک اونو دادم مثل اینکه مشاور مدرسمون فهمیده بود نمیتونم بخاطر یه دلیلی احساساتمو بروز بدم و من هرروز قضاوت میشم چون نمیتونم احساساتمو بروز بدم ازم خواست باش حرف بزنم ولی مث همیشه خب دلیلی نداشتم اصلن نمیدونم مشکلم چیه حتی جدیدا از شخصیت خودم بدم میاد و هر روز دلم میخاد این فکرا و شخصیت مال من نبودند و الان میخوام بهم کمک کنه ولی خجالت میکشم یه سال و خورده ای گذشته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥺😔

نخوندم تاپیکتو ایشالا ک مشکلت حل میشه میدونی از اینجوری حرف زدن خوشم نمیاددد

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
من این چند وقت اینقدر گریه کردم که الان چشمام ضعیف شده و  ۱۵ کیلو لاغر شدم

هرشب آرزوی مرگ می‌کردم

واسه همین گفتم شاید بتونم کمک کنم یا حداقل درد دل کنیم و خالی بشیم 

که تاپیک قبلی رو بستی

امیدوارم زودتر خوب بشه حالت😊

اگه حاجت داری یا به مشکل سختی دچاری🥺                                                   ‌اول از همه دعا و کمک از خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام😍 دوم ترک گناه چون خیلی از مشکلات‌مون نتیجه‌ی گناهامونه و گناهامون مانع استجابت دعاهامون میشه  سوم دعا و ذکر و ختم های مجرب مثل ختم زیارت عاشورا آیت الله حق شناس و ختم چهل و یک روزه‌ی سوره‌ی مبارکه‌ی حشر 😍                                              اگه خواستید در هر موضوعی صحبت کنیم ، لطفا توی پیام رسان داخلی بیاین ، چون تو سایت واسم خیلی سخته و کنده

خوندم نمیدونم چی بگم واقعا....تا جایی که میتونی حرف بزن با بقیه ک شاید یکم آروم شییی☹

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
خوندم نمیدونم چی بگم واقعا....تا جایی که میتونی حرف بزن با بقیه ک شاید یکم آروم شییی☹

شاید حرف زدن در مورد چیزی ک  میرونی راحت باشی ولی وقتی ندونی چته سخته