2821
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4174 بازدید | 138 پست
[QUOTE=253718567]تیره شده،دستام خشک شدن،[/QUOTE میل جنسیت کم شده یا زیاد؟  موهای  پات رش ...

کم شده،رشدموهام زیادوزبرشده،تهوع هم صبحگاهی وعصردارم ولی فقط بعضی روزها که استرسم زیاده،ویارشوری وترشی دارم،پاهام سرده وهمش سردمه،بتام ده روزبعدموعد۹۵۲بود،نه ازمرغ وگوشت بدم میاد

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که می‌کوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر

خشک شدن و تیره شدن نشونه پسره فکرمیکنم

آزمایش جوش شیرین هم کف کرد،جدول چینی هم پسر،،

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که می‌کوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش حلقه ونخ روی شکم دایره بودحرکتش،،صورتم لاغرشده،

راستی سوزن تو ادرار تغییر نکرد ولی کلم بنفش یبار قرمز شد یبار بنفش که الکی بود

اوناروآزمایش نکردم

من که میگم پسره بچتون  آزمایش سوزن تو ادرار هم امتحان کنین

آره خودمم حسم همینومیگه،انشاالله هرچی صلاحه🙏بچه اولم دختره ،اگه این دیرشد خوب میشه ولی بازم هرچی صلاحه

من ان تی بهم گفت پسر انومالی هم پسر بپد

خداروشکرانشاالله سالم بیادبغلتون