2777
2789
عنوان

بارداری

196 بازدید | 26 پست

سلام خواهرا. خوبین؟ ظهرتون بخیر. میگم من دیروز سونو رفتم همه چیزش نرمال بود ولی دکتر گفت طول سرویکس کمه و ایمان زودرس خواهی داشت. (قبلش بگم من شکمم کوچیکه یعنی خواهرای خودمم همینطوری بودن شکمشون کوچیک بود، مامانمم میگه واسه اونم کوچیک بوده)     بعدشم دکتر گفت وزن جنین خوبه ولی با این وزن نباید اندازه شکمت اینقدرباشه،باتوجه به وزن جنین اندازه شکمت کوچیکه.برام سونوی دیگه نوشته. دکتر گفت یا مایع آمونیوتیک کمه یا ۳۱هفته نیستی کمتری. ولی با توجه به آخرین دوره پریودیم که ۷ اسفندبود هفته هام درسته. حالا از کجا بدونم این مایع کمه یا نه؟؟ علایمش چیه؟؟؟ به نظرتون چرا شکمم کوچیکه؟؟؟

فقط از خدا بخواه...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حرف دکترتوقبول ندارم خیلیارودیدم شکمشون انقدکوچیک بود بچه هاشون درشت ووزن نرمال ب بزرگی وکوچیکی شکم نیست که

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
قطعا چرت و پرت گفته سایز شکم هیچ ربطی به اندازه جنین نداره اگه مایع کیسه ابت کم یا زیاد باشه تو سونو ...

منم همینو میگم ولی میگه برو سونوی واژینال

فقط از خدا بخواه...
منم همینو میگم ولی میگه برو سونوی واژینال

سونو واژینال نریا تویی ک مشکوک ب زایمان زودرسی رحمتو تحریک میکنه خوب نیست

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

اندازه شکم ک ربطی نداره ولی اگر‌ دهانه رحمت کوتاه شده حتما اصرار کن سرکلاژت کنن آخه میگن دکترا بچه اول حتی اگر‌ نیاز هم باشه انجام نمیدن 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز