2777
2789
عنوان

کممممممممکککک ):

86 بازدید | 14 پست

بچه ها مغزم سوت میکشه نمیتونم درست تصمیم بگیرم.

لطفا راهنماییبیی کنین‌

من و ی پسری همو میخایم ینی میخاسیم باهاش دعوام شد 

همش گریه میکنه میگه دوست دارم میخام بیام خواستگاریت 

درموردت با مامانم حرف زدم و فلان من بخاطره ترس از خانوادم و افکار پوسیدشون هیچی قدمی الان نمیتونم بردارم 

رابطم با این پسر مجازیه‌ دو هفتس میشناسمش 

دل‌هیچی حالیش نی

نمیدونم باورش ندارم لعنت ب جامعه ذهنمون خراب شده 

تو رو خدا شما بگین چیکار کنم من 

اعتماد کنم یا نه 

موندم بلاتکلیف 

خواهش میکنم کمک کنین عمیقاا😔

دارم خرد میشم الانم گذاشته رفته.

دو هفته خیلی کمه. اصن نمیشه رو حرفش حساب کرد. بالای چهار پنج ماه اگ این حرفو زد یکم جدی بگیر

خب باهاش بمونم یا برم 

مشکلم دقیقا همینه.

میترسم بهش اعتماد کنم ضربم بزنه

نسل ما از کمبود محبت مرده و بس.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مثل توعه مشکلم ولی دو هفته خیلییی کمه بعد پسری که اینجوری گریه میکنه و اینا خیلی غیرعادیه به نظرم😐 به نظرم حداقل یه بار ببینش شاید از نزدیک اصلا خوشت ازش نیومد😐

همین لحظه ی زندگیت دقیقا همین ثانیه تموم شد رفت ثبت شد! حواست باشه لحظات زندگیتو چجوری ثبت میکنی🫰🏻
از هم دوریم  چیکار کنم خب  بدم میاد از رابطه مجازی

ماهم از هم دوریم اون کرجه من کرمانشاه اما به خاطر من 6 ساعت راهو میاد که ببینیم همو

همین لحظه ی زندگیت دقیقا همین ثانیه تموم شد رفت ثبت شد! حواست باشه لحظات زندگیتو چجوری ثبت میکنی🫰🏻
خب باهاش بمونم یا برم  مشکلم دقیقا همینه. میترسم بهش اعتماد کنم ضربم بزنه نسل ما از کمبود مح ...

من خودم با شوهرم همینجوری اشنا شدم. ولی خیلی منطقی بود گریه اینا دیگ نمیکرد. اونم بعد چن ماه پیشنهاد ازدواج داد. فکرات بریز رو هم ببین در مجموع قابل اعتماده یا نه. اگ نه ک از الان کات کن. اگ اره. بازم فرصت بده. ولی هرجا دیدی بیشتر از این نباید وقتتو بزاری کاتش کن

من خودم با شوهرم همینجوری اشنا شدم. ولی خیلی منطقی بود گریه اینا دیگ نمیکرد. اونم بعد چن ماه پیشنهاد ...

چجوری به خانوادت گفتی؟ درمورد رابطتتون؟

نمون. والا دخترعموم دوسال تو مجازی با یکی دوس بود به زندگیش گند زد .

والا ما حضوری نمیتونسیم انتخاب کنیم .تو چجوری مجازی انتخاب میکنی.

زمین تا اسمون فرق هس بین ادما . 

بهش بگو حضوری بیاد چندبار ببینش.

غذاخوردنشو 

ادب احترامشو 

حرفزدنشو 

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
از روز دوم سوم ب مادرم گفتم با ی نفر اشنا شدم. تو درسام کمکم کنه. ب برادرمم گفتم. دیگ میدیدن صحبت می ...

خیلی هم خوب خوشبخت باشید 😍

تو بهش عکسو و شماره دادی یا نه؟؟+

اره دادم خب اگه دیدی ادم خوبیه و رفتاراش غیر عادی نیس و قصدش واقعا ازدواجه باید بیشتر اشنا بشید خب الکی که نیست