چیکار کنم؟؟؟ خیلی امروز صبح پاشدمزیاد شده بود ممکنه بخاطر اینکه از حموم میام بیرون سشوار نمیکنم میزارم تو هوای ازاد خشک شه باشه؟
روغن درخت چای و جوجوبا زدم
نمک دریام میخام بزنم دیگ چی خوبه ؟؟؟ یک ساله کم نمیششه زیاذترم میشه
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
ببین برو شامپو کتوکونازول 2 درصد بخر دستور مصرفشم روش نوشته عالیه اینو بدون که شوره درمان قطعی ند ...
ریزش نمیاره؟
نه اصلا میگم که دکتر بهم داد هفته ای دو بار چند دقیقه میذاری میمونه بعد ابکشی میکنی بازم د ...
مرسی
سلام عزیزم استفاده از شامپو ضد شوره رو امتحان کردی؟ بعد یه موضوعی که وجود داره اینه که نوع شوره سرت چربه یا خشکه؟ شاید تو از موادی استفاده میکنی که برای شوره چربه درحالی که شوره ات خشکه یا حتی برعکس. به نظرم اول تشخیص بده که جنس شوره چیه و بعد برو مواد مختلف رو امتحان کن که نتیجه بگیری