2777
2789
عنوان

رژیم و لاغری

127 بازدید | 11 پست

دوستان میشه هر کی هر نکته ای در رابطه با لاغری و رژیم میدونه اینجا بگه تا یه کمکی ب من بشه؟

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

قند و شكرو كلل حذف كن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم بخور همه چی بخور  

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏

سعی کن تو هر وعده ات حدود ۲۰ گرم پروتیین مصرف کنی  البته سخته جفت و جور کردنش 

روزی ۸ لیوان آب 

دانه چیا با آب صبح ناشتا 

دمنوش های زنجبیل دارچین چای سبز اگر برات مقدوره بخوری 

مصرف فیبر بالا 

مصرف کنترل شده نان و برنج 

برنج هفته ای دوبار هربار ۱۰ تا ۱۲ قاشق بیشتر نشه 

مولتی ویتامین قبل خواب بخور 

ورزش و پیاده روی 

قند و شکر و هرمحصولی که قند داخلشه حذف کن کامل 

آرد سفید رو حذف کن 

کم بخور و  ورزش کن ولی همه چی بخور

همه چی منظورم غذای سالمه مثلا پفک وچیپس وته دیگ وشیرینی ونوشابه رو کلا حذف کن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

هله هوله رو حدف کن اگه نمیتونی مثلا هفته ای دوتا دونه بخور برنج حتما بخور ولی عامل چاقی خورشت زیادهستش مثلا دو سه قاشق خورشت بخور 

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
شما وزن کم کردید؟

بله گلم ۴سال پیش ۳۰ کیلو کم کردم دوباره باردار شدم الان فقط خیلی کم اضافه وزن دارم 

البنه الان زایمان کردم در حال کم کردنم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بله گلم ۴سال پیش ۳۰ کیلو کم کردم دوباره باردار شدم الان فقط خیلی کم اضافه وزن دارم  البنه الان ...

مرسی عزیزم که جواب دادید

روش رژیمتونو می‌تونم بپرسم چطوری بود؟

من شش کیلو اضافه وزن دارم 

اصن کم نمیشه چند ماهه