2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارک بیبی چکت همون مدیکور بود؟

مدیکور سری جدیدش بود قسمت بالاییش یه شیار تورفتگی داره که بنظرمن سری قبلیش دقیق تربود و ماله من هاله داشت همش .مارکاش یکی بودولی مدلاش فرق داشت

مدیکور سری جدیدش بود قسمت بالاییش یه شیار تورفتگی داره که بنظرمن سری قبلیش دقیق تربود و ماله من هاله ...

الام چند روز مونده تا پریودت؟ من سه روز ب پری بیبی چک مدیکورم زیر دو ثانیه خط پرررنگ افتاد بعدیم زدم همونجور شد من بتام خیلی بالا بود ۱۵۰۰ بود سه روز مونده ب پری...نگرانم

الام چند روز مونده تا پریودت؟ من سه روز ب پری بیبی چک مدیکورم زیر دو ثانیه خط پرررنگ افتاد بعدیم زدم ...

من الان روز ۲۸پریودمم یعنی ۴روزاز موعدم گذشته و دوروز بعداز موعدم لک دیدم .دوره هام ۲۴ روزه بودن 

من الان روز ۲۸پریودمم یعنی ۴روزاز موعدم گذشته و دوروز بعداز موعدم لک دیدم .دوره هام ۲۴ روزه بودن&nbs ...

مشکلی داری دور از جون نثل تنبلی تخمدان؟ چرا ۲۴ روزه؟ خیلی زود زوده ک

احتمال اینکه باردار باشی زیاده یکی دو روز دیگم صبر کن پریود نشدی برو ازمایش خون‌بده ک مطمئن باشی اگ نی نی بود ک مبااارکه اگ نبودم ک میری دکتر امپول میزنه پری میشی

مشکلی داری دور از جون نثل تنبلی تخمدان؟ چرا ۲۴ روزه؟ خیلی زود زوده ک احتمال اینکه باردار باشی زیاده ...

نه هیچ مشکلی ندارم خداروشکر ۲۴ روز هم طبیعیه بعداز اقدام اینجوری شد قبلا ۳۰ روزه بود .پریودامم منظمه از بعد از اقدام سر ۲۴روز دقیق پریود میشدم .مرسی عزیزم از راهنماییت