2777
2789
عنوان

تب کودک و تشنج

16016 بازدید | 53 پست

سلام به مادران هم درد من 

دلداری میخوام 😭😭😭😭

دختر من تو سن ۸ماهگی بخاطر تب اومیکرون تشنج کردو نوار مغز داد همه چیش خوب بود الان فقط دکترش گفته از این ب بعد موقع تب باید بهش دیازپام ۲ بدی هر ۸ساعت و دمای بالای ۳۷/۸ 

و دمای بالای ۳۷/۵هم استامنوفن بدی 

حالا سوالم اینه کسی هست اینجا این مشکلو داشته باشه دلداریم بدید توروخدا از ۱۲ شب احساس کردم دخترم گرمه گرفتم دماشو با دماسنم جیوه ای دماش ۳۶/۸ و ۳۷ و ۳۷/۱  شد اخریش بهش شیاف زدم دوباره ۵ مین بعد گرفتم شده بود ۳۷/۵ استرس داره میکشم 

ک تبش قرار طولانی بشه نشه اصلا علتش چیه ویروس یا باکتری و انتی بیوتیک میخاد یا ن 

دکترای شهرمون هم به درد نمیخورن اصلا بهون اعتماد ندارم بخدا😭😭😭😭😭

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
آخه این دماکه تب نیست دختراسترس چی ؟

بدنش گرمه کاملا حس میشه پاهاش دستاش گرمه 

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدنش گرمه کاملا حس میشه پاهاش دستاش گرمه 

خب عزیزم شایدازدندونه .شیرش وتندتندبده شیاف هم که دادی دیگه تبسم درحددیازپام نیست آخه نمی‌دونم چه دکتری براش این وتجویزکرده آخه دیازپام !مگه تشنج مقاوم به درمان داشت؟

عزیزم واسه ۳۷.۱ شیاف استامینوفن دادی؟ حالت خوبه واقعا؟ چیکار میکنی با بچه؟

مشخصه ازاسترسه بنده خدا ولی ماتاریخچه بیماری بچه رونمیدونیم ولی اقاتب از۳۷.۸هست نه کمترقبلش فقط پاشویه کنیدنهایتاهمه این داروهاروبچه اثرمیذارن 

مشخصه ازاسترسه بنده خدا ولی ماتاریخچه بیماری بچه رونمیدونیم ولی اقاتب از۳۷.۸هست نه کمترقبلش فقط پاشو ...

اره بابا ، ۳۷.۱ تب نیست، طفلی بچه الکی استامینوفن گرفته

بچه منم هفته پیش مریض بود ، ۳ هفته طول کشید خوب بشه اما تب وقتی رو ۳۸ رفت شیاف استفاده کردم 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

نترس گلم تشنج ناشی از تب مشکلی ایجاد نمیکنه . الان شیاف زدی یکم طول میکشه تا بیاد پایین خودت با آب ۲۰ درجه یکم پا شویه کن کشاله های ران و زیر زانو و زیر بغلشو نم دار کن با شیاف کنترل میشه. اگه دیدی ۴ ساعت بعد تبش بالاتر رفته دیازپام بده.

اسی کجایی ؟؟؟

من تو بچگی از تب بالا تشنج کردم و تا ۷ سالگی هرماه نوار مغز داشتم و قرص فنوباربیتال هرشب مصرف میکردم ، بعد از ۷ سالگی دیگه چکاپ نشدم، الان ۳۹ سالمه و دیگه هیچوقت تشنج نکردم ، فقط الان میگرن دارم که فکر نمیکنم به این موضوع کلا ربطی داشته باشه

انقدر استرس نداشته باش، مامان منم مثل تو بود ، از تب من میترسید ، انقدر بهم انرژی منفی و موج مریضی میداد همه اش مریض میشدم

نترس، هیچی نمیشه، اگه میتونی دکتر بچه ات رو عوض کن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
اره بابا ، ۳۷.۱ تب نیست، طفلی بچه الکی استامینوفن گرفته بچه منم هفته پیش مریض بود ، ۳ هفته طول کشید ...

این سابقه تشنج داره شرایطش متفاوته ولی من حقیقت شک دارم به دکترش که اصلانرمال بوده آخه به بچه هشت ماهه تودمای پایین دیازپام نمیدن همون خودش کلی عوارض داره براش کاش مامانمون این پیاماروبخونه لااقل یه دکتردرست حسابی ببره بچه رودرست راهنماییش کنن

ازدمای ۳۷.۸تب هست دیازپام برای بچه هشت ماهه کی بهش داده ؟دکترشهرت یافوق تخصصی چیزی؟

دیازپام رو متخصص مغز و اعصاب گفته دکتر خوبیه گفت ۳۷/۵شد دما استامنوفن بده ۳۷/۸شد دیگه باید دیازپام بدی