2777
2789
عنوان

مشکل من با آشپزخونه و یخچال:(

246 بازدید | 5 پست

ما خونه اجاره کردیم، اشپزخونش جای یخچال نداره، خود صابخونه بیرون اشپزخونه گذاشته بوده.

حالا من یخچالو گذاشتم تو اشپزخونه ولی پشتش معلومه:(

پشت یخچال هم بد نیست یه سطح طوسیه ولی رو مخمه

چیکار میشه کرد تاحالا همچین چیزی دیدین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه شلف چوبی سبک و ارزون قیمت پیدا کن بذار همون قسمت جلوی پشت یخچال و توش گلدون های گل پتوس بذار

خیلی فضارو عوض میکنه

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
یه شلف چوبی سبک و ارزون قیمت پیدا کن بذار همون قسمت جلوی پشت یخچال و توش گلدون های گل پتوس بذار خیل ...

خودم به ذهنم رسید الان آینه قدی بذارم،کنارش گل و گیاه بنظرت خوب میشه یا توجه رو بیشتر جلب میکنه؟

خودم به ذهنم رسید الان آینه قدی بذارم،کنارش گل و گیاه بنظرت خوب میشه یا توجه رو بیشتر جلب میکنه؟

اینه قدی خب زیاد مرسوم نیست توی سالن پذیرایی

خودت سنج ببین واسه اون قسمت از سالن شما مناسبه یا نه. ولی شلف چوبی بلند ارتفاع دار و چندطبقه(فکر نکنم قیمتش بالا باشه) پر از گل خیلی خوب میشه و باصفا. دیگه اصلا پشت یخچال توی ذهن نمیزنه

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃