آن چنان پیر شدم در جوانی...🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)
آن چنان پیر شدم در جوانی...🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)
نه چیزی نداریم خراب بشه منتها چندوقت پیشم لنگه همین تو اتاق خواب زد هردوشون کنتر شوفاژ یکی اتاق خواب ...
ببین از نم نیست؟
نه چیزی نداریم خراب بشه منتها چندوقت پیشم لنگه همین تو اتاق خواب زد هردوشون کنتر شوفاژ یکی اتاق خواب ...
چه ترسناک موریانه نیستن؟
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
فک کنم از نمه آخه خونه ما پشت قواره اس تاریکه کلا آفتاب خور نیس همون اوایل که اومدیم در کمد دیواری کرم گذاشته بود اسپره زدیم صابخونمون میگه نوسازی ولی واسع آشپزخونه اصن هود نزاشته واسه حموم تهویه نزاشته
مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم