2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 40 پست
واقعا نمیتونم درکشون عجیبه برام اون مرده هم خوب میشناخته میدونسته سراغ کی بره متاسفانه  گیر گرگ ...

ممنون دوست عزیز که خوندید و نظر دادید

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نمیکنم بوسیدن لب چیز عادی باشه بین داماد و خواهرزن هر زن و دختری حتی اگه هوش اجتماعی پایینیم داشت ...

مممنون دوست عزیز خوندید و نظر دادید 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
والا من چیزی گه از خواهر زنه دارم به خواهرش وابسته بوده چونکه یه بیماری داشته و اون حامیش بوده  ...

در هر صورت بازم قابل قبول نیست این دوتا این موضوع  ندید بگیرن 

خودشناسی DNA plus
والا من چیزی گه از خواهر زنه دارم به خواهرش وابسته بوده چونکه یه بیماری داشته و اون حامیش بوده  ...

چرا الان که موضوع حاد شده به روانشناس مراجعه کردن؟اصلا درست حامیش بوده چرا سرپوش بزاره رو کار شوهرش چرا اصلا فکر آسیبی که احتمال داشت خواهرش ببینه نبوده میتونست طور دیگه ای برخورد کنه که حمایتشم داشته باشه وقتی یکی میتونه بعد بروز مشکل به روانشناس مراجعه کنه پس اونقدرم ساده نیست شاید خواهرزنه از روی احساس بچگی حس خوشایندی بهش دست میداده از این کارای دامادشون بی میل نبوده نمیدونسته حس مرده اونقدر شدیده که موجب دست درازی بشه ولی در هر صورت میل داشته خود خواهره.گر نبودش با ما میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی نمیدونم درست گفتم یا ن😅

در هر صورت بازم قابل قبول نیست این دوتا این موضوع  ندید بگیرن

چه موضوع 

اینکه بوسیدن لب داماد برای خواهر زن 

به نظر من هم چه خواهر زنه چه خواهره جفتشون اول حماقت و بعد نفهمی و ساده لوحی کردن 

من منکر این اشتباه خواهر زنه و خواهره نمیشم 

ولی من مقصر اول رو مرده میدونم چون اشتباه رو مرده کرده شروع کننده 

چرا الان که موضوع حاد شده به روانشناس مراجعه کردن؟اصلا درست حامیش بوده چرا سرپوش بزاره رو کار شوهرش ...

نمیتونم قضاوت کنم خواهر زنه یا خواهره رو که چرا الان اومدن و قبل نیومدن چونکه خودشون نیومدن پدر و مادرشون آوردنشون 

ولی اینکه خواهر زنه خوشش اومده باشه نه نیست چون من جوری که رفتار دامادشون رو با خواهر زنه و پیام هاش رو دیدم و در جواب رفتار دختره و پیام های دختره رو دیدم هیچ کدومش با میل به شوهر خواهره نبودن تنها تنها به عنوان برادر و شوهر خواهر نگاه میکرده 

ولی اشتباه که کرده باید با خانواده مادر وپدرش میگفته 

و اینکه بوسیدن لب داماد برای خواهر زن 

به نظر من هم چه خواهر زنه چه خواهره جفتشون اول حماقت و بعد نفهمی و ساده لوحی کردن 

من منکر این اشتباه خواهر زنه و خواهره نمیشم 

ولی من مقصر اول رو مرده میدونم چون اشتباه رو مرده کرده شروع کننده

بله من اول گفتم مرد مقصر در کل اینکه بهش اجازه دادن من در تعجبم 

من هم در تعجب این حد حماقت و نفهمی ام 

ولی پشت دلیل زنه اینکه دید نداره هست و شوهرش هست 

و پشت دلیل خواهر زنه اینکه خواهرش گفته دید نداره و شوهرخواهر ش هست زندگیش خراب نشه 

ولی باز حماقت و نفهمی این دو نفر

و مرد کثیف و گرگ صفت 

بله من اول گفتم مرد مقصر در کل اینکه بهش اجازه دادن من در تعجبم 

🌹🙏