2777
2789
عنوان

متاهلین فقط

693 بازدید | 27 پست

همسرم پیشنهاد رابطه... داده

از اول ازدواجمون کلا مایل این نوع رابطه بود من مخالفت کردم بهش توضیح دادم از لحاظ جسمی ضرر داره و... پذیرفت و گفت اصرار نمیکنم وقتی چیزی رو نمیخوای 

ولی یجورایی باز میلشو که میبینم میگم چندماهی یکبار اجازه بدم... نمیدونم با میلی که نسبت به این کار ازش میبینم میگم شاید اینطوری منع کردن بدتر باشه واسه زندگیم نه؟ 

خانمای با تجربه نظری در این مورد دارید؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرگز قبول نکنید

با این کار خودتون هم تحقیر میشید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خوبه تازه از تعلیقی درومدی 

کجاش ایراد داشت؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

نظر بدیم به فنا نده مارو نی نی یار😬🤦‍♀️😅

عزیزم شما متاهلی

چرا همه چیزو شوخی میگیرید خنده یا طنزش کجا بود؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

ببین‌رک و راس مردا خیلی دوست دارن 

و اینکه بهشون بگی ضرر داره و اینا حالیشون نیس 

وقتی وسط رابطه آن دیگه دست خودشون نیس 

ولی هر چند ماه ی بار چیزی نمیشه 

فقط نباید خیلی عمیق باشه 

و اینکه خب اگه نیازشو پاسخ ندی بنظرم بدتره

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

هعیی😔

نگارجون85 | 1 ثانیه پیش
2791
2779
2792

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته