ی نفر هست 40 سال ازم بزرگ تره و تو پیام و تلفنی حرفای مثبت 18 خیلی میزنه... چندبار بهش گفتم نگو و من جای دخترت هستم.. میگه ک من چون دوستت دارم اینطوری دارم باهات مزه میکنم... از ی طرف خیلی میگه دوستت دارم... به نظرتون بهم احترام نمیزاره نه؟ الکی میگه دوستت دارم؟
اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
کاملا مشخصه این مرد دنبال چیه یعنی یه سوالایی میپرسین گاهی حس میکنم با بچه دو ساله طرف ...
ازش پرسیدم ک من و واس اونطور روابط میخوای ؟ میگه ن بخدا... واسم حلقه و روسری و گل خرید... ما نسبت دور داریم... حتی خانواده مون میدونن ک واسم وسیله خرید