2777
2789
عنوان

احترام

215 بازدید | 38 پست

ی نفر هست 40 سال ازم بزرگ تره و تو پیام و تلفنی حرفای مثبت 18 خیلی میزنه... چندبار بهش گفتم نگو و من جای دخترت هستم.. میگه ک من چون دوستت دارم اینطوری دارم باهات مزه میکنم... از ی طرف خیلی میگه دوستت دارم... به نظرتون بهم احترام نمیزاره نه؟ الکی میگه دوستت دارم؟ 

کاملا مشخصه این مرد دنبال چیه 

یعنی یه سوالایی میپرسین گاهی 

حس میکنم با بچه دو ساله طرفم 

مشخصهههه

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دارم باهات مزه میکنم؟

یعنی چی؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

اون برای ارضای نیاز کوفتیش دوست داره و باهات حرف میزنه

این موضوع تاپیک زدن داره آخه دختر خوب؟؟  بزن بلاکش کن این لجنو😑😑

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

کاملا مشخصه این مرد دنبال چیه  یعنی یه سوالایی میپرسین گاهی  حس میکنم با بچه دو ساله طرف ...

ازش پرسیدم ک من و واس اونطور روابط میخوای ‌؟ میگه ن بخدا... واسم حلقه و روسری و گل خرید... ما نسبت دور داریم... حتی خانواده مون میدونن ک واسم وسیله خرید