2777
2789
عنوان

سن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 27 پست
من نزدیک چهل هستم و شش ماه در حال اقدامم غیر از چکاپ های اولیه هنوز درمان خاصی شروع نکردم چون سنم رف ...

بنظرم باشگاه برو حتما ورزش خیلی تاثیر داره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من نزدیک چهل هستم و شش ماه در حال اقدامم غیر از چکاپ های اولیه هنوز درمان خاصی شروع نکردم چون سنم رف ...

استرس خودش مانع باروری شما شوهرت هم باید چک بشه و ازمایش بده شاید مشکل داشته باشه

نرهای نااااامحترم لطفا درخوا ست ندید ! شما اگه مرد بودید و به درد بخور .الان توی دنیای واقعی یکی هم صحبت شما میشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما دیگه باید بری دکتر و تحت نظر باشی عزیزم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بعده ۵ سال اقدام با ای یو ای باردار شدم الان

۳۳ سالمه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

نگران نباش عزيزم ولي بهتره از اولش بري دكتر و شما و همسرت ازمايشات كامل رو انجام بدي 

من چهل سالمه باردارم ؛ ٦ هفته است 

توكل كن به خدا و پيش يه دكتر خوب برو و اقدام كن 

ورزش كن شاد باش بدون نگراني و استرس 

نگران نباش عزيزم ولي بهتره از اولش بري دكتر و شما و همسرت ازمايشات كامل رو انجام بدي  من چهل س ...

ممنونم بهم امیدواری دادی

از همون ماه اول رفتم دکتر هم خودم هم همسرم آزمایشهای لازم رو انجام دادیم مشکلی نبوده 

اصلا نگران نباش الان خانما تا ۴۵ راحت باردار میشن زن داداش من ۴۱ سالگی بچه دومش رو اورد راحتم باردار شد

دیگه سن ازدواج بالا رفته خیلیا ۴۰ به بعد تازه بفکر بچه دار شدن میفتن اصلا نگران نباش اقدام که کردی اگر تا ۱ سال نتیجه نداد درمان رو شروع کن قطعا باردار میشی گلم

🌱
عزیزم بسلامتی بچه اولتونه؟ چقدر زمان برد تا باردار شدین؟

ممنونم عزيزم

بچه دومم هستش ولي بارداري سومم ميشه

يكبار هم سقط داشتم

يكسال و نيم اقدام كرديم البته مشكل كم شدن ذخيره تخمدان هم داشتم ميخواستم برم اي وي اف ولي خدا خواست و به ما لطف كرد و باردار شدم

ممنونم عزيزم بچه دومم هستش ولي بارداري سومم ميشه يكبار هم سقط داشتم يكسال و نيم اقدام كرديم البته ...

الهی شکر

منم شبیه شماس شرایطم

یه سقط داشتم

تا بچه دومم رو بخوام بیارم میشم ۴۰ برا همین پرسیدم که ببینم‌چطوره بارداری توی دهه ۴ زندگی سخته یا خوبه.. اطرافم که هرچی دیدم راحت و خوب بودن خدا کنه برای من و شمام همینطور شه...براتون بارداری و زایمان عالی از خدا میخوام.

قدمش پر خیر و برکت باشه گلم 

🌱
الهی شکر منم شبیه شماس شرایطم یه سقط داشتم تا بچه دومم رو بخوام بیارم میشم ۴۰ برا همین پرسیدم که ...

ممنونم عزيزم

ايشالا تو هم زود خبر بارداريت رو بهمون ميدي 

من به سن توجه نميكنم ؛ تازه الان عقلم خيلي بيشتر شده و بهتر ميدونم چطور زندگي كنم