2777
2789
عنوان

کمبود وزن

1515 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من کم کمش ۱۰/۱۱کیلو کمبود وزن دارم 

و توی یکی دو ماه سه چار کیلو باز کم کردم 🥲💔 

راه حلی بنظرتون نمیرسه 

آزمایش دادم مشکلی ندارم 

از اوناییم هستم ک با پرخوری وزن اضاف نمیکنم 

شما تجربه استفاده از برنامه غذایی داشتید؟ موثره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزيزم قد و وزنت چنده؟؟متاهلي يا مجرد؟

قدم ۱۵۷هست وزنم ۳۶/۵ 

نمیدونم چرا اینجوری شد یهو ، قبلش۴۰بودم ، مجردم 

بنظرتون اب زیاد خوردن لاغر میکنه؟ تو یکی از تاپیکا خوندم برا لاغری اب زیاد می‌خوردن 

اره عزيزم ٥ كيلو و نيم كاهش وزن داري تمام سعي خودت و كن حداقلللل ٤٢ بشي ولي ٤٧ كيلو بشي خيلييي خوشگلتر ميشي

بستني بخور داخلش موز بريز هر روز عصر بخور

انگور زياد بخور

شير موز و با خامه بخور

شيريني تر خيلي خوب چاق ميكنه

اب ميخوري داخلش شيره بريز

برنج حتما بخور نون هم بخور سيب زميني سرخ كرده 

پنير پيتزا

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
منم مث شما وزنم پایینه قدم ۱۷۰ وزنم معمولا ۴۸ میشد ولی قبل عید کرونا گرفتم ب ۴۵ رسید، اما الان تونست ...

چقدر باربي🥰٥ كيلو چاق شو عالي ميشي نهايت هم ٦٠ كيلو شو بيشتر نشيييب

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
منم مث شما وزنم پایینه قدم ۱۷۰ وزنم معمولا ۴۸ میشد ولی قبل عید کرونا گرفتم ب ۴۵ رسید، اما الان تونست ...

من اشتهام خوبه بد نیس ولی کلا خیلی غذا نمیخورم 

منم رو ۳۹/۴۰ثابت بود الان شده ۳۶خیلی عجیبه برام 

اخه تغییری تو روند غذا خوردنم نداشتم 

فقط یه هفته هست بخاطر قرصی ک میخورم باید خیلی اب بخورم 

حس میکنم بخاطر همین باشه 

من اشتهام خوبه بد نیس ولی کلا خیلی غذا نمیخورم  منم رو ۳۹/۴۰ثابت بود الان شده ۳۶خیلی عجیبه برا ...

من برعکس شما خیلی اشتهایی ندارم،کلا غذا کم میخورم 

اشتها آور هم تاثیری نداره،فقط مدتی مولتی ویتامین و آجیل خوردم بهترشد و امیدوارم وزنم بره بالا..من خودم از اون دسته آدمهام ک تا استرس میگیرن آب هم نمیتونن بخورن

ولی ب نظرم آب خوردن وزن کم‌نمیکنه ها.. 

اره عزيزم ٥ كيلو و نيم كاهش وزن داري تمام سعي خودت و كن حداقلللل ٤٢ بشي ولي ٤٧ كيلو بشي خيلييي خوشگل ...

خیلی ممنون❤️❤️ اسکرین شات گرفتم داشته باشم چیزایی ک گفتین 

😅مشکل اینجاس ک هیچ تمایلی ب طعم های شیرین ندارم احتمالا یکی از دلایل لاغریمم اینه ک خیلی کم اینجور چیزارو میخورم 

اره عزيزم ٥ كيلو و نيم كاهش وزن داري تمام سعي خودت و كن حداقلللل ٤٢ بشي ولي ٤٧ كيلو بشي خيلييي خوشگل ...

یکم اشتهام کمه یکمم تو خوردن تنبل..

ممنون از راهنماییتون.. امیدوارم بتونم خداقل ب ۵۷ کیلو برسم 😍😢

من برعکس شما خیلی اشتهایی ندارم،کلا غذا کم میخورم  اشتها آور هم تاثیری نداره،فقط مدتی مولتی وی ...

عجب ، نمیدونم والا ی نفر تو ی تاپیکی گفته بود برا لاغری اب زیاد خوردم 

بنظرم ی دکتر تغذیه خوب بتونه کمک کنه ، یا گین آپ شنیدم خیلی تاثیر داره ولی خیلی موافق قرصو اینجور چیزا نیستم 

عجب ، نمیدونم والا ی نفر تو ی تاپیکی گفته بود برا لاغری اب زیاد خوردم  بنظرم ی دکتر تغذیه خوب ...

راستش من خیلی رفتم کلی هزینه دادم،برای متخصص و... ک فقط برنامه غذایی دادن و ... اما من اشتهای اون حجم از برنامه رو نداشتم 😁🤭یکم اجرا کردم اما خب چون کامل اجرا نمیکردم خسته میشدم.. اما خب اگه کامل اجرامیشد تو سه ماه ده کیلو اضافه میکردم ب گفته اونا