2777
2789
عنوان

خار پاشنه

529 بازدید | 11 پست

کسی میدونه راه درمان خار پاشنه چیه ؟

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

نشنیدم تاحالا

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم دکتر گفت ی بطری اب بذار فریزر یخ بزنه بعد زیر پات قل بده

ی بطری هم اب باهاش اینکارو کن

من انجام ندادم😁

کفی هم برا کفش و دمپایی روفرشیم داد

خودش خوب شد

گفت خوب نشد بیا امپول بزنم

میگن امپول بزنی بدتر میشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من رفتم دکتر گفت ی بطری اب بذار فریزر یخ بزنه بعد زیر پات قل بده ی بطری هم اب باهاش اینکارو کن من ...

کفی رو از کالای طب گرفتین؟

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
داروخانه گرفتم

ممنون

من با فیزیوتراپی اوکی کردم خیلی اذیت میشدم یکی بهم گفت با فیزیوتراپی اوکی میشه رفتم فیزیوتراپی همای سلامت پیش دکتر زهرا کریمی پور با اینکه باورم نمیشد با فیزیوتراپی درست شه ولی شد خداروشکر

من با فیزیوتراپی اوکی کردم خیلی اذیت میشدم یکی بهم گفت با فیزیوتراپی اوکی میشه رفتم فیزیوتراپی همای ...

منم واسه دیسک کمرم میرم پیش دکتر زهرا کریمی پور خدا خیرش بده خیلی دکتر خوبیه

با سلام‌... فقط  عضو سایت شدم که این تجربه رو به اشتراک بذارم. چند ماهه درگیر خارپاشنه هستم. علاوه بر مراجعه به پزشک و تزریق آمپول کف پام و انواع قرص ضدالتهاب و ویتامین، روشهای خانگی از زنجبیل و زردچوبه و انواع روغن و ماساژ و نایلون پیچ و باندپیچ رو امتحان کردم. چتد وقت پیش خانم پسرخاله م گفت مادر من هم داشته حتی گچ گرفته یک مدت خوب نشده. بعد که کرونا گرفته خوب شده! گفت حالا نمیدونیم چون یک ماه دراز بوده یا از داروهای کرونا. اسم داروها هم نمیدونست. من اومدم ناپروکسن رو که معمولا برای کرونا میدن تست کردم فاید نداشت. تا اینکه چند روز پیش خودم به شدت مریض شدم. همون شب اول که هنوز شدید نشده بود و قرص و داروی دیگه ای نخورده بودم  نصف شب از خواب پا شدم یک قرص زینک خوردم و یک قرص کلدکس. و یادمه تا اونجا پام درد میکرد چون لنگ لنگون تا آشپزخونه رفتم. صبح پا شدم حالم از آنفولانزا یا هرچی هست وحشتناک بد ، اما از درد پاشنه پام خبری نبود. الان سه روزه که خوبم و امیدوارم بعد از خوب شدن مریضیم هم برنگرده. حالا سه حالت داره . یا از قرص کلدکس، یا از قرص زینک ، یا حالت سوم اینکه واقعا از خود مریضی مثلا از پادتن ها یا داغ شدن بدن ... خلاصه دو تا راه اول ضرر نداره امتحان کنید. حالا مثلا به جای یک شب، دو شب بخورین چون هرکسی فرق میکنه. حالا زینک که ضرری نداره ولی لطفا کلدکس رو دو روز بیشتر نخورین ضرر داره.  اگر جواب داد لطفا اینجا اعلام کنید.