2821
2789
عنوان

روانشناس

147 بازدید | 18 پست

به این نتیجه رسیدم هزاری ام ما خانوما بریم روانشناس روانپزشک و فلان تا این شوهرااااا و خانوادشون درست نشن زندگیا درست نمیشه 😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وااای منم بعضی وقتا دلم میخواد خفش کنم 😑

من کلا آب از سرم گذشته باوجود سه تا بچه اقدام به خودکشی کردم الانم شوهرم رو میبینم دیوونه میشم همش با خودم میگم نشین یه کاری بکن

ما نمیتونیم افراد را تغیر بدیم اما میتومم خودمون و سبک زندگیمون رو تغییر بدیم تا کمترین آسسب رو ببی ...

هرچقد تغییر بدی خودتو بازم نمیشه بعضی رفتارارو تحمل کرد

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
من کلا آب از سرم گذشته باوجود سه تا بچه اقدام به خودکشی کردم الانم شوهرم رو میبینم دیوونه میشم همش ب ...

چراااا عزیزم اگه اوضاع اینقدر حاده جدا بشید خودکشی چرا اون سه تا بچه به مادر احتیاج دارند گلی خانم

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
چراااا عزیزم اگه اوضاع اینقدر حاده جدا بشید خودکشی چرا اون سه تا بچه به مادر احتیاج دارند گلی خانم

اگه جدا بشم بچه هامو ازم میگیره منم اگه جدا بشم و بچه هامو نبینم نمیتونم زندگی کنم بچه هام نقطه ضعف من هستن شوهر آشغالا میدونه و اذیتم میکنه دلم میخواد به طرز فجیعی بمیره دیروز همین موقع وقتی تو چند قدمی مرگ بودم بچه هام بالا سرم زار میزدن خدا ازش نگیر عوضی رو 

وای چرا با این اوضاع سه تا بچه🥴

سه بچم دختر پسر میخواست من خاک بر سرم گفتم شاید اگه خدا بهم پسر بده درست بشه ولی خب نشد خدا نخواست و بچه هام دختر شدن سر این موضوع کلی اذیتم کرد دلم برا دخترام خیلی میسوزه همش تقصیر منه که وارد این زندگی گند شدن وآینده ی خوبی ندارن

حالا خودت را سرزنش نکن.چون فایده نداره سرزنش

خیلی ناراحتم هیچ پشتوانه ای هم ندارم برا طلاق هیچ کاری هم ازم بر نمیاد وقتی به دخترام نگاه میکنم حالم از خودم بهم میخوره حس میکنم یه آدم بی ارزش وپوچم که هیچ کاری ازش بر نمیاد

خیلی ناراحتم هیچ پشتوانه ای هم ندارم برا طلاق هیچ کاری هم ازم بر نمیاد وقتی به دخترام نگاه میکنم حال ...

همه ماها گاهی می گیم چقدر ناتوان یا بی عرضه هستیم.در صورتی که بیشتر این ناتوانی یه دستاویز و بهانه است تا کاری نکنیم.من خودم بچه ندارم.اما دلم می خواد طلاق بگیرم.ولی همش به خودم می گم نمی تونم.نمیشه.بعدش چی میشه و از این حرفا و دل به دریا نمی زنم و حاضر نیستم یکم سختی بکشم تا جونم آزاد بشه

و به همین خاطر زیاد از دست خودم راضی نیستم