2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره باسن و سينه ك همه مردا دوس دارن هر كي بگه ن از حسوديش و حساس بودنشه عضو تحريك كننده اس ب هر حال

ببخشید شما قد و وزن و سنتونو میگین؟فرم اندامتون چجوریه البته فضولی نباشه خخخخ

طی دوماه و نیم با رژیم کالری شماری و روزی یک ساعتونیم ورزش سه روز هم ذر هفته قرص لاغری الانم‌دوماهه ...

ایول چه خوب

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
جدی ببخشید خودتون از نزدیک دیدین ؟

اره بخدا من اطرافيانم هر پسر مجردي بوده دختر چاق رو مسخره كرده همسر خودمم لاغر دوس داره با اين ك خودش لاغر نيست و درشته دختر خاله هام همه در حال  رژيم چون همسرشون دوس داره خواهر شوهرم خيلييي چاق بود ٩٠ كيلو بود با قد ١٥٥ من و جاريم و ديد ك لاغر تريم الان شده ٥٦ كيلو شوهرش خوشش مياد جاريم ميگه شايد از حسادت و اين ك ما لاغريم و شوهرش هم لاغر دوس داشته رفته لاغر كرده

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
ببخشید شما قد و وزن و سنتونو میگین؟فرم اندامتون چجوریه البته فضولی نباشه خخخخ

من خودم قدم ١٦٠ وزنم ٥٢ ولي دارم ورزش ميكنم ٥٠ بيام باسنمم با ورزش اسكات خيلي بهتر شده ولي ميخوام ادامه بدمً ١ ماه كامل ولي اول ٢ كيلو كم كنم 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون