2789
عنوان

میکروب معده

13645 بازدید | 41 پست

سلام دوستان

کسی اینجا میکروب معده داشته که درمان شده باشه؟

من دو هفته دارو مصرف کردم الان درد معده ندارم دیگه ولی احساس میکنم هنوز خوب نشدن حالت تهوع دارم و شکمم یکم اذیته

روزهای اول ک حالم بد شده بود هم با همین حالت تهوع شروع شد الان خیلی نگرانم دیگه نمیتونم دارو مصرف کنم خیلی اذیت شدم

برادرم سه دوره دارو و آنتی بیوتیکهای قوی مصرف کرد چقدر آزمایش داد پدرش درومد یه مدت خوب بود دوباره برگشت،میگن درمان نداره خودتون رو اذیت نکنید بهترین درمان عرق نعنا و بارهنگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییی من این بیماری رو یکسال داشتم

ببین مردم و زنده شدم بیشتر غذاها رو نمیتونستم بخورم یه سیب سرخ شده میخوردم پدرم درمیومد

منم دکتر رفتم دارو مصرف کردم ولی اخریا دیگه دارو جواب نمیداد کارم به بیمارستان میکشید از بس که دردش شدید بود فکر میکردم دیگه میمیرم

دنبال راه درمانش گشتم چون قرص دیگه جواب نمیداد تو همین سایت وقتی کاربر خاموش بودم یه نفر گفت هرکس عفونت معده یا همون میکروب معده رو داره هر صبح قبل از صبحونه یه لیوان اب کلم(سفید یا بنفش فرقی نداره)بخوره قطعا خوب میشه

منم تا سه ماه خوردم ولی اگر تو فشار خونت تو حالت عادی پایینه پیشنهاد میکنم نخوری من میخوردم یکم فشارم رو پایین میاورد ولی اونقدری نبود که حالم بد بشه بعد از یک ساعت که گذشت صبحونه بخور

برادرم سه دوره دارو و آنتی بیوتیکهای قوی مصرف کرد چقدر آزمایش داد پدرش درومد یه مدت خوب بود دوباره ب ...

برادرتون الان خوب شده؟ عرق نعنا و بارهنگ مصرف کردن؟

منم داشتم ولی درمان شدم به استارتر گفتم پیامم رو بخون

تنها درمان‌ش همون بیسموت و آموکسی سیلین و... هست

هیچ درمان دیگه ای نداره

من به مردن می افتادم ولی همه قرصها رو سر وقت میخوردم وقتی داروهات تمام شد یک ماه طول میکشه تا خوب بشی

مال من هر دو سال یک بار شروع میشه ولی چاره ای نیست

وایییی من این بیماری رو یکسال داشتم ببین مردم و زنده شدم بیشتر غذاها رو نمیتونستم بخورم یه سیب سرخ ...

یعنی با دارو خوب نمیشه؟

من یه ماه و نیم اذیت بودم هنوزم بخاطر اندوسکوپی پرهیز دارم و نمیتونم خیلی چیزا بخورم

الان دو روزه باز تهوع دارم میترسم برگشته باشه. تازه یه هفتس داروهارو تموم کردم

من همه اینا با دوتا قرص اموکسی سیلین۵۰۰ دیگه هذیون میگفتم حالمم خیلی بد میشد

اموراکس همون اوموکسی سیلین

منم اگه اشتباه نکنم دوتا 500 هر 12ساعت یعنی. روزی 4 تا

منم داروها زدن ب اعصابم هنوزم خوب نشدم دارو ضد اضراب هم بهم داده حالا

برادرتون الان خوب شده؟ عرق نعنا و بارهنگ مصرف کردن؟

متاسفانه طب سنتی رو قبول نداره،بیشتر به خاطر اینکه خیلی حوصله میخواد درست کردن موادش مثلا همین نعنا و بارهنگ رو باید چهل روز اینطوری که یک لیوان نعنا رو با یک قاشق بارهنگ بجوشونی هروز تا چهل روز بخوری،برادرم حوصله اش نمیشه

یعنی با دارو خوب نمیشه؟ من یه ماه و نیم اذیت بودم هنوزم بخاطر اندوسکوپی پرهیز دارم و نمیتونم خیلی چ ...

عرق نعنا و بارهنگ برای معده خوبه ولی میکروب رو از بین نمی‌بره موقت آروم میشی فکر میکنی خوب میشی

من که الان دوبار میکروب معده ام شروع میشه آندوسکوپی میکنم و همین درمان روزی 14تا قرص، بعد از تموم شدن داروها یک ماه طول میکشه تا خوب بشم 

تنها درمان‌ش همون بیسموت و آموکسی سیلین و... هست هیچ درمان دیگه ای نداره من به مردن می افتادم ولی ...

منم داشتم ازمایش هم دادم که پزشک متخصص بهم گفت این بیماری رو دارم ولی از وقتی روشی که گفتم رو انجام دادم خیلی وقته دیگه سراغمم نیومده کامل خوب شدم

یعنی با دارو خوب نمیشه؟ من یه ماه و نیم اذیت بودم هنوزم بخاطر اندوسکوپی پرهیز دارم و نمیتونم خیلی چ ...

با دارو رو نمیدونم

من کاملا دیگه نا امید شدم از دارو خیلی سختم بود دیگه از زندگی بیزار شده بودم حتی چایی خالی هم نمیتونستم بخورم

برای همین بهت این روش رو گفتم خودم انجام دادم خوب شدم