2777
2789
من روز بعد عمل که بی حسی رفت همه کارامو خودم میکردم تا این حد واسم خوب بود الان میان منو خفه میکنن🤭 ...

بی حسی از کمر بودی؟ بعدش سر درد و کمر درد نداشتی؟ 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴۰ هفته و ۳ روز اورژانسی سزارین شدم بچم نمیخواست بیاد بیرون🤭🤭

منم ۴۰ هفته بودم سزارین شدم بند ناف دور بچه پیچیده بود😬😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
سزارین خیلی خوبه درسته بعدش درد داری ولی با شیاف و مسکن قابل تحمله طبیعی اگه بخیه بخوری بعدش خیلی مر ...

خب وقتي بخيه بخوري 

اون قسمت مثل روز قبلش ميشه؟ يعني ظاهرا يا ( ) مشكلي پيش نمياد؟😂😂

من روز بعد عمل که بی حسی رفت همه کارامو خودم میکردم تا این حد واسم خوب بود الان میان منو خفه میکنن🤭 ...

تو چقد منی😂😂منم دقیقا همینطورا شد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
آره از کمر بود.. ماخانوادگی کمر درد داشتم و دارم نمیدونم ربطی داره یا نه دوساعت گردن درد هم داشتم

اون آمپوله که میزنن تو کمر درد نداره؟ من از اون خیلی میترسم 🥺

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
١٣ هفته و ٢ روز 😃 شما چي

من ۳۵ هفتم دیگه آخراشم چرا تیکر بارداری نزدی؟ 

خب وقتي بخيه بخوري  اون قسمت مثل روز قبلش ميشه؟ يعني ظاهرا يا ( ) مشكلي پيش نمياد؟😂😂

فکر نکنم بشه بالاخره یه کله از اونجا اومده بیرون تجربه اشو ندارم🤣🤭

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

من ۳۵ هفتم دیگه آخراشم چرا تیکر بارداری نزدی؟ 

من تازه اول راهم پس، اما خب زووود ميگذره اصلا متوجه نميشم

بسلامتي انشاالله فارغ شي عزيزم 

راستش بلد نيسم تيكر بزنم