2777
2789
عنوان

وزنگیری جنین

272 بازدید | 6 پست

سلام برای وزنگیری جنین چی خوبه و به چه اندازه مصرف کنم؟ 

مثلا اگر گوشت چقد درروز یا اجیل چندتا؟

سر بچه اولم اخرین سونویی ک دادم یک ماه نیم وقت داشتم تا زایمانم وزن بچه ۲۳۰۰ بود موقع زایمانم شده بود۲۹۰۰ یعنی تو یک ماه نیم فقط۶۰۰ گرم اضافه کرده بود و اصلا بهش نمیومد۲۹۰۰ باشه خیلی ریز بود

حالا میخوام بدونم چیا بخورم ک بچه وزن بگیره خودمو زیاد چاق نکنه و لطفا بگید چه اندازه بخورم 

مرسی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوه دیگه بدتر چون وزن این بچم از قبلی هم کمتر😞

اینم ممکنه خطا داشته باشه کمتر یا حتی بیشتر باشه

به وزن سونو دقت نکن فقط به وزنگیری دقت کن

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می خواستم یک تجربه به خانم های گل بگم من در دوماه اخر بارداری در سونو متوجه شدم که جنین از رشد مناسب ندارد نزدیک به  1200 بود که از نرم خیلی پائین تر بود پزشکم توصیه کرد که برای اینکه جنین وزن و تکامل مناسب داشته باشد و خودت بعد  از زایمان شیر کافی داشته  و سیستم ایمنی نوزاد بعد از زایمام قوی باشد درکل یک نوزاد سالم  داشته باشید  شیر بز مصرف کن من هم این کار کردم در فرایند این دوماه حتی بعد از زایمان  وقتی وضعیت خودم باقیقه مقایسه می کنم هر روز برای بزشکم دعا می کنم . نوزاد متعادل و سالم دنیا امد همه بچه ها سرما و بیماری های مختلف می گیرند ولی خدا راشکر نوزاد من هنوز  که هنوز است یکبار هم سرما جدی که به پزشک مارجعه کنم نخورده است . البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل  دکتر مهبودی  در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . انشالله خدا حفظشون کنه  شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست