2777
2789
عنوان

گاااال

483 بازدید | 22 پست

دوستان ی هفته خارش داشتم لای انگشتام ی دونه هایی زده بود دیروز رفتم متخصص پوست گفت ممکنه گال باشه برام آزمایش نوشت امروز میرم میدم، از دیشب راجبش تو نت سرچ کردم اکثرا میگن درمان نمیشه یا میشه ولی برمیگرده، خیلی حالم بده شما تجربه ای دارین؟ بهترین راهکار چیه 

نمیدونم از کجا اومد اصن این لعنتی، میگن از مکان‌های ضعیف مثه زندان و پادگان اینا ولی آخه من تعجبم من از کجا گرفتم وسط شهر تو خونه خودمون 😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امان ازین دکترهای بیسواد، اگه فقط چندتا دونست که میخاره، نود درصد اگزماست و به خاطر کار با مواد شیمیایی مثل مواد شستشو یا زیاد شستن دستها، یا خوردن ماده غذایی جدید، و با کرم و اینا بعد یه مدت رفع میشه، برو پیش متخصص پوست و مو دوباره حتما

امان ازین دکترهای بیسواد، اگه فقط چندتا دونست که میخاره، نود درصد اگزماست و به خاطر کار با مواد ...

این خانم شرح حال رو باید کامل بگه اگه تو بقیه اعضای خانواده هم باشه واقعا علت عفونی مطرح میشه 

یا مثلا خارش شبانه یا بعد حمام ممکنه گال باشه

دکترت بیسواده ممکنه اگزما حساسیت باشه درضمن گال ریشه کن شده تو ایران مگه تو پادگانای دور افتاده  ...

نه بابا دکتر متخصص پوست و مو رفتم استادیار دانشگاهه چندین ساله پیشش میرم برای پوست و مو حالیشه دکتره  همیشه واسه کارای زیبایی و بهتر شدن پوستم میرفتم ایندفه برای گال اصن باورم نمیشه من همچنین چیزی بگیرم

این خانم شرح حال رو باید کامل بگه اگه تو بقیه اعضای خانواده هم باشه واقعا علت عفونی مطرح میشه  ...

خارش شبانه یا بعد از حمام هم باز اگزماست، اینقدر اگزما شایع هست که اولین احتمال اگزما باشه بعد یه سری بیماری های غیر شایع

خارش شبانه یا بعد از حمام هم باز اگزماست، اینقدر اگزما شایع هست که اولین احتمال اگزما باشه بعد یه سر ...

ممکنه علت های دیگه باشه 

همیشه اینقدر ساده نیس 

اگه اینطور بود چرا اصلا گال تو پروتکل کشوری تعریف شده 

همه اگزما هستن دیگه 

امان ازین دکترهای بیسواد، اگه فقط چندتا دونست که میخاره، نود درصد اگزماست و به خاطر کار با مواد ...

اول دو تا دونه زد شبیه نیش پشه باشه ولی اصن جای نیش نبود ک خودم میگفتم چیه اینا گذشت و لای انگشتام و روی باسن و اینام زد، بعدازظهر برم آزمایش بدم معلوم میشه

ولی دکترم باسواده واقعا سن داره با تجربه اس

اول دو تا دونه زد شبیه نیش پشه باشه ولی اصن جای نیش نبود ک خودم میگفتم چیه اینا گذشت و لای انگشتام و ...

ببین خودت میگی روی باسن 

باسن که مواد شیمیایی خاصی نمیخوره 

به نظرم آزمایش بده خیال خودتو راحت کن 

خواهر من رفت خوابگاه گرفت سال ۹۸ والا ی هفته خوب شد ی پناد دادش دکتر عالی بود کل بدنش زده بود اصلا نگران نباش درست میشه 

زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...😊