2777
2789
عنوان

سه دور بند ناف دور گردن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 35 پست
ن گفت الان زوده برا زایمان ولی اگه اینجور بمونه ۳۷هفته ختم بارداری میدم خودشم سزارین

خب پس یکماه دیگه بچت بغلته 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی! خب دکترت چی گفت؟؟؟ من چرا اینقدر استرس گرفتم با حرفتون

دکتره گفت فقط مواظب باش و حواست ب حرکات باشه ۳۷هفته سزارین کنیم بچه رو در بیاریم الان خطرناکه زایمان 

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
الهی🥺 دکتر توضیحی نداد ؟😕 نگفت باید چیکار کنی

هیچی نگفت فقط مواظب باشم و تند تند برم ضربان قلب رو گوش بدن و هفته ۳۷سزارین اورژانسی 

خیلی خطرناکه مرافب باش... مال من ۴ دور دورگردنش پیچید اورژانسی سزارینم کردن من ۳۷ هفته بودم

ای وای هنوز ک ی ماه مونده بشم ۳۷هفته😭

واویلا ۳۳ههفته مگه زایمان میکنن😥

اره منم بچم عین شما بود ۳۳ هفته زایمان کردم ده روز تو دستکاه موند 

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

دکتره گفت فقط مواظب باش و حواست ب حرکات باشه ۳۷هفته سزارین کنیم بچه رو در بیاریم الان خطرناکه زایمان ...

خب دیگ پس جای نگرانی نیس با یه دکتر دیگم مشورت کن خیلی مراقب خودت و نی نی باشه ان شالله این چند هفته ام بسلامتی میگذره...

اصلا بد به دلت راه نده بچه دوست منم ۴ دور بند ناف دور گردنش بود سزارین شد ۳۷ هفته

فقط دکتر میگفت مراقب حرکات بچه باش اگه کم یا متوقف شد سریع بره بیمارستان

تقصیر شما نیس بخاطر حرکات خوده نی نی اینجوری میشه

یه دوست دیگه م کلا نفهمید بند ناف دور گردن بچه س طبیعی که زایید دیدن ۳ دور پیچیده

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792