2777
2789

درست دعاکردن ب اینه که هر هردعایی میخونین یاهرکاری میکنی ازته دلت باشه ویقین داشته باشی که حاجت روایی واگه حاجتت هم نده حتما ب صلاح نبوده اینوبایدعمیقااحساس کنی وایمان قوی وتوکلت قوی باشه 

درسته نباید از خدا طلبکار باشی

من یه بار نماز میخوندم بعدش کلی خدارو بخاطر همچی شکر میکردم بعد میگفتم توکه همه جا کمکم کردی ایندفعه هم خودت بی منت کسی برام درستش کن واقعا به دو روز نکشید معجزه شد

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته نباید از خدا طلبکار باشی من یه بار نماز میخوندم بعدش کلی خدارو بخاطر همچی شکر میکردم بعد میگف ...

طلبکار ک ن 

ولی جوری باهاش حرف میزنم ک من واقعا خواستار آرزوم هستم و میدونم برآورده میشه 

ولی نحو گفتنم شاید مشکل داره

اينا همش حرفه

شكرگزاري بهترين دعاست

هميشه شكر خدا كن بابت داشته هايت و از خدا خواسته ات رو بخواه من ده سال انتظار براي اولاد كشيدم و اين ده سال هر ماه منتظر بودم دعا و ختم نموند به جا نياورده باشم كلي كفر كردم ناشكري كردم و دست آخر از خواستم دست برداشتم و از ته دلم گفتم سپردم به خودت اول و آخر توئي و هرچي نذر و دعا داشتم از ذهنم پاك كردم بعد از چند ماه خدا به بهترين شكل خوشحالم كرد الان هم چند خواسته ي قلبي دارم و همچنان ميگم اول و آخر تويي🌱

فقط شكر كن دم به ديقه شكر كن خيلي حس خوبيه

آرزويت برآورده شود انشاالله دوست عزيز🌺

طلبکار ک ن  ولی جوری باهاش حرف میزنم ک من واقعا خواستار آرزوم هستم و میدونم برآورده میشه  ...

مثلا من خودم واقعا طلبکار بود با هیجان میگفتم خدایا باید اینو بهم بدی بعد که نمیشد قاطی میکردم میگفتم منو نمیبینی

ولی بعدها انقد دیدم چیزی که بخاطر ندادنش گله کردم بعدش خداروشکر کردم بخاطر اینکه اگه بهم میداد میشد فاجعه

الان میگم اینو میخوام اگه واقعا خیر و صلاحه بهم بده

اگه بد میشه نه

اينا همش حرفه شكرگزاري بهترين دعاست هميشه شكر خدا كن بابت داشته هايت و از خدا خواسته ات رو بخواه م ...

قبول دارم حرفتو 

اما باور کن برا همه این روش کار ساز نیست 

من هروقت شکرگزاری کردم بدتر ی اتفاقی برام افتاد 

مثلا یکبار گفتم خدا رو شکر ک من دیگه با اقلام تیز دستم رو نبریدم 

همون موقع داشتم با قیچی کار میکردم سر انگشتم رو بریدم

برا همین پیش خودم گفتم خدایا من ک شکر کردم 

ولی بیخیالی خوب جواب میده همون رها سازی 

خیلی خوشحالم برات ک آرزوت برآورده شده

هر چه میخواد دل تنگت بگو ولی شرط اونایی هم که دوستان گفتن  والا یکی چاله میدونی میگه یکی ادبی

آره هرکی باید با لحن خودش بگه 

اما من دنبال راه چاره بودم ک چرا برآورده نمیشه چرا بیخیال نمیشم 

گفتم حتما راه درستش رو بلد نیستم 

مثلا من خودم واقعا طلبکار بود با هیجان میگفتم خدایا باید اینو بهم بدی بعد که نمیشد قاطی میکردم میگفت ...

واقعا درست میگی

ولی من الان بعد چندین بار نشدن ک دیدم 

احساس میکنم خودم پرتوقع شدم یا ی سری موارد رو نمیبینم 

یا درست دعا نمیکنم 

مثلا برا ازدواج همه چیزایی ک میخوام طرف داشته باشه رو میگم 

ولی مثلا ممکنه در حال حاضر اون فرد تمایل ب ازدواج نداشته باشه الان یا متعهد نباشه

باید درست دعا کنم ک بیاد تو زندگی من و بخاطر من متعهد بشه و بهم وفادار بمونه 

خیلیا رو دیدم تو دوران مجردی اصلا دل ب ازدواج نمیدادن و میگفتن هیچوقت ازدواج نمیکنن بعد یهو میزنه و ازدواج میکنن و متعهد هم میمونن 

واقعا درست میگی ولی من الان بعد چندین بار نشدن ک دیدم  احساس میکنم خودم پرتوقع شدم یا ی سری م ...

برا ازدواج هر شرایطی دوست داری دعا کن خدا همونو بهت میده شاید یکم دیر بشه ولی میشه 

من خودم چیزایی که دوست داشتم ۴ سال از خدا خواستم با اینکه اصلا خواستگار نداشتم ولی یکی اومد یهو غیرمنتظره و دقیقا ریز به ریز همه چیزایی که خواسته بودم داشت