faezeh_faezeh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 192 عنوان پزشکی آزاد 130 بازدید | 4 پست یه سوال داشتم پزشکی دانشگاه آزاد شهریه اش تا آخر دوره تحصیل ثابت هست یا تغییر می کنه؟ اگر تغییر می کنه چقدر ممکنه شهریه افزایش پیدا کنه؟ لطفاً اگر کسی می دونه راهنمایی کنه 1401/07/11 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahivar عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6919 من شنیدم افزایش پیدا میکنم ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
faezeh_faezeh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 192 من شنیدم افزایش پیدا میکنم چقدر افزایش پیدا میکنه؟ الان ترم اولش ثبت نام کردن گفتن ۲۰ تومن. تا ترم آخر چقدر افزایش پیدا می کنه
sahivar عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6919 چقدر افزایش پیدا میکنه؟ الان ترم اولش ثبت نام کردن گفتن ۲۰ تومن. تا ترم آخر چقدر افزایش پیدا می کنه شرمنده ولی از میزان افزایشش اطلاعی ندارم ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
مرآویز عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 739 چقدر افزایش پیدا میکنه؟ الان ترم اولش ثبت نام کردن گفتن ۲۰ تومن. تا ترم آخر چقدر افزایش پیدا می کنه چطور انقدر آزاد بیشتره 🧐پزشکی شهریه پرداز دانشگاه ما امسال ۱۲ تومن بعدا که دروس عملی داریم بیشتر میشه . البته هرسالم یه درصدی افزایش داره میتونی از امور حقوقی دانشگاتونم زنگ بزنی سوال کنی. عارضم بوعلی سینا را ندیده اید!؟