2777
2789
عنوان

نتیجه منفی کاذب تیتر بتا بعد از iui

743 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۱۶ روز بعد از iui آزمایشم منفی شدولی پریودم ۳روز عقب افتاده شیاف پروژسترون هم مصرف میکنم، کسی بوده که توی همچین شرایطی باردار بوده باشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیافو قط کن ی هفته بعد پریود میشی دیگ بعد ۱۶روز اگ منفی بوده منفیه

من یبار دیگه ام ای یو ای کردم با وجود شیاف سر تایم خودم پریود شدم شیاف که مانع پریودی نمیشه

من یبار دیگه ام ای یو ای کردم با وجود شیاف سر تایم خودم پریود شدم شیاف که مانع پریودی نمیشه

اتفاقا شیاف پرژسترون مانع پریودیه برا همین میدن شما قط کن ببین میشی...

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
باشه ولی کسی که پریودیش عقب میفته بهش پروژسترون میدن که پریود شه😥

ببین عزیزم دکترم میگف پرژسترون اگه باردار باشی جای بچه رو محکم میکنه ولی اگ نباشی باعث خونریزی میشه..برا همون برا پریود شدن هم پرژسترون میزنن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
با بیمه حساب شد فقط خود آی یو ای حدود ۴۰۰

با بیمه تامین اجتماعی؟کدوم شهر هستین ؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم دکتر بمن پیشنهاد ای یو ای داد اطلاعاتی ندارم خواستم بدونم چجوریه

لا إله إلّا اللّه