2777
2789
عنوان

میگن هیچوقت کسیو قضاوت نکنین همینه

208 بازدید | 10 پست

دوست مجردم تا چن وقت پیش میکفت خونت قشنگه و این حرفا دوباره پریشب منو دیده با شوهرم دخترم توماشین یجور زل زده بود باحسرت ولی ما همون موقع دعوامون شده بود خستم چقد اخه جقد تحمل چقد حرف سنگین بارم کنه امشب دلم پربود یکی ازحرفاشو ب خواهرش گفتم خبرببره واسه مادرش شاید نصیحتی کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دختره همیصه میگه کاش ی شوهری داشتم

دختره مجرده شاید دلش مستقل شدن و ازدواج و بچه میخواد  خیلیا اینجورن و چیز بدی نیست . شما کمتر تو چشمش باش که یه وقت با حسرتش چشم نخوری  وگرنه چیز بد دیگه ای نداره

.

منم امشب دعوا کردم توام مثل من مجبور ب تحملی؟؟منم مث توخستم دوسدارم ی بسته قرص بخورم بخوابم فردایی نباشه خسسسستم.خسته.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

منظور استارتر از قضاوت و نگاه دوستش،اینه که ممکنه ظاهر کسی خوب و خوش باشه ، اما دلش پر از غم و ناراحتی باشه

پس اگه میبینین کسی زندگیش خوبه ، قصاوت نکنین شاید درون زندگیش داغون باشه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️