2789
عنوان

عشق قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 36 پست
یازده سال پیش کات کردیم. (چقد زیاد گذشته همش فکر میکنم دیروز بود) تو این سالها چندین بار حرف زدیم هم ...

دنیا باتو بد کرده😔💔

امیدوارم به روزی برسی که این اتفاقات برات حکمت باشه🤲❤

فاتیماه هستم✌️

دنیا باتو بد کرده😔💔 امیدوارم به روزی برسی که این اتفاقات برات حکمت باشه🤲❤

دعا کن به ارزوهام برسم😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در عشق حسادت وجود نداره پس بنظرم خوشحالی طرف تو هر شرایطی یه خواسته ی قلبیه

داریم همینو میگم دیگه دختر😂

ببین تو هوس حس بی قراری داری همش 

ولی اون امیده که بهت گفتم باعث میشه دلت اروم بشه

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
👍

جفتشو امتحان کردم 

الان واقعا غرق در عشقم 

دعا کن بهش برسم 

فک کنم منو بشناسی

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین