میدونی سختی هست دعوا هس ولی حسای قشنگ دیگم هست درکنارش ادم وقتی وارد رابطه میشه همون اول میدونه این ادم درستیه یا نه منتهی خودش خودشو گول میزنه
اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻♀️
عشق خیلی قشنگه شیرین ترین حسیه که تجربه کردم ولی متاسفانه دارن از هم جدامون میکنن. همه مخالف ...
اگ عاشق باشین کسی جداتون نمیتونه بکنه
اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻♀️
سطح بالایی از دوست داشتن و یه حس امیدواری خیلی قشنگی که توی دلته بعلاوه ی آینده نگری
میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒 وزن فعلی:۶۳😍 هدف اول:۵۹😍 هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین
یازده سال پیش کات کردیم. (چقد زیاد گذشته همش فکر میکنم دیروز بود) تو این سالها چندین بار حرف زدیم همه میگفتن عاشقمه. رفتاراش تابلو بود.اما الان بغل زنش خوابه😔
منم مجردم. سالهاست حالم بده
اصلا فراموش نمیشه. بعد اون فقط از یه نفر خوشم اومد اما حیف خدا منو نمیبینه اصلا. اگه میدید معجزه میکرد حداقل این مال من شه😭😭😭
یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس