2777
2789
عنوان

پسر دو سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 22 پست
بازم انجام میدم نشد کمیبرم چون ده هزاااار بار گفتم نکن خودم الکی گازش گرفتم بعد گفتم وااااایییی بده ...

خب اگه واقعا تا این حده یه کم جای نگرانی می‌تونه داشته باشه که چرا از درد وارد کردن لذت می‌بره و مقاومت داره 

.
خب اگه واقعا تا این حده یه کم جای نگرانی می‌تونه داشته باشه که چرا از درد وارد کردن لذت می‌بره و مقا ...

اره هر چیزی ک دم دستش میاد شبیهه تفنگ میکنه مارو میکشه مثلا عشق این کاره یکی جلوش گریه میکنه میخنده یکی بخوره زمین قش قش میخنده صدای جیع میشنوه خوشش میاد خیلی نگران رفتاراشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره هر چیزی ک دم دستش میاد شبیهه تفنگ میکنه مارو میکشه مثلا عشق این کاره یکی جلوش گریه میکنه میخنده ...

فیلمی چیزی با این موضوعات جلوش ندیدین؟ یا مثلا وقتی گریه کرده کسی برای قطع کردن گریه ش سعی نکرده بخندونتش ؟ بعضیا فکر میکنن بچه مثلا میفته باید الکی بخندن که بچه گریه نکنه رفتار های این شکلی نداشتین ؟ 

باهاش بازی های تفنگی انجام میدین ؟ براش تفنگ می خرید؟ 

من پسرم دو سال و هفت ماهه ست اصلا تفنگ و تفنگ بازی رو نمی‌شناسه فکر کنم محیط رو یه کم امن تر کنید بهتر باشه اخبار جلوش نبینید بچه تا چیزی رو نبینه انجامش نمی‌ده که 

.
فیلمی چیزی با این موضوعات جلوش ندیدین؟ یا مثلا وقتی گریه کرده کسی برای قطع کردن گریه ش سعی نکرده بخن ...

چه جالب چقدر شما اطلاعاتتون بالاست چرا دقیقا من این کارو میکنم میخوره زمین میخندم ک گریه نکنه چون اگر بگم وایی چی شده گریه میکنه قطع کردن گریش کار دشواریه واقعا

چه جالب چقدر شما اطلاعاتتون بالاست چرا دقیقا من این کارو میکنم میخوره زمین میخندم ک گریه نکنه چون اگ ...

عزیزم بچه تا چیزی رو نبینه انجام نمیده شما داری بهش آموزش میدی که وقتی یکی میفته دو تا واکنش می‌تونه داشته باشه یا بگه وای چی شد یا بخنده دقیقا افراط و تفریط در حالیکه یه حد وسطی این وسط وجود داره به اسم نگاه امن و تایید 

که توش این حس باشه که پسرم افتادی ؟ حتی کلام هم نباشه 

همین مگه غیر از افتادن اتفاق دیگه ای پیش اومده ؟ وای چی شده نداره خنده هم نداره 

شما اگر از اول وای چی شد نمیگفتی الان گریه هم نمی‌کرد پا میشد راهشو می‌رفت 

تا زمانی که دوباره براش جا بندازی که وقتی میفته می‌تونه بدون گریه بلند بشه باید گریه هاشو تحمل کنی 

گریه کرد بشین کنارش بغلش کن و نیاز پشت گریه ش رو ببین چیه شاید توجه میخواد توجه رو بهش بده  

یه پایه و اساس برای رفتار هات باهاش داشته باش اون هم همدلی و شناختن نیاز پشت حرکتش باشه

همدلی یعنی من نیاز تو رو میفهمم و درک میکنم 

همدلی به این معنی نیست که کارت رو قبول دارم فقط یعنی درک میکنم و می‌فهمم

باید احساس بچه رو به رسمیت بشناسی نه اینکه تغییر شکلش بدی 

به شدت توصیه میکنم مطالعه ت رو در زمینه فرزندت بالا ببری وگرنه اختلال های جدی براش به وجود میاری همین واکنش های شما می‌تونه ریشه سادیسمی و دگرآزار شدن بچه رو توش پرورش بده درحالیکه این بچه بی نوا فقط داره هر چیزی که دیده رو تقلید می‌کنه 

.
عزیزم بچه تا چیزی رو نبینه انجام نمیده شما داری بهش آموزش میدی که وقتی یکی میفته دو تا واکنش می‌تونه ...

وایی ترسیدم واقعا چشم حتما با اینکه ما تمام تلاشمونو میکنیم یچه خوب و مودبی تحویل جامعه بدیم  ولی راهمون اشتباهه فک کنم 

وایی ترسیدم واقعا چشم حتما با اینکه ما تمام تلاشمونو میکنیم یچه خوب و مودبی تحویل جامعه بدیم  و ...

همه مون توی مسیر والدگری احتیاج به کمک داریم من درنا شریفی رو قبول دارم و توی دو تا دوره ش که یکیش همدلی و اون یکی تربیت جنسی بود شرکت کردم بهت پیشنهاد میکنم دوره هاشو شرکت کنی ولی براش شما اولویت دوره  پدر و مادر حرفه ایش هست به نظرم حتما پول جمع کن شرکت کن توی دوره ش هر سال دو بار هم تخفیف میذاره نمیدونم ولی دقیقا کی شاید توی سایتش زده باشه

اگر از متد این خانم خوشت نمیاد یکی دیگه رو پیدا کن من سایت ابر کودک رو هم بهت توصیه میکنم یه نگاه بندازی دوره هاشو قیمت مناسب تر داره به اندازه درنا شریفی که نه ولی اون هم قابل قبوله در مجموع  خلاصه در معرض آموزش باش ما هر چقدر توی مسیر فرزند پروری  آموزش ببینیم باز هم کمه 

.