2777
2789
عنوان

پسر دو سالم

245 بازدید | 22 پست

بچها پسر دو سالم خیلی هیجانیه یهو میاد میوفته رو من کلی گازم میگیره تمام دستامو کبود کرده با هیچکس جز من اینکارو نمیکنه حتی باباش خیییلی دردناکه گاز گرفتانش در طول روز شاید ۱۰۰ تا گازم میگیره راه حلی براش دارین؟بچهای شما هم این کارارو میکنه؟طبیعیه اصلا؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزن تو سرش بگو بشین پدرسگ😂😂😂

برای‌ترسیدن‌به‌وقت‌بوسیدن!برای‌تغییر‌مغزها‌که‌پوسیدن!برای‌حسرت‌یک‌زندگی‌معمولی!برای‌سگ‌های‌بی‌گناه‌ممنوعه!برای‌این‌بهشت‌اجباری!برای‌این‌همه‌شعارهای‌توخالی!برای‌مرد،میهن،آبادی!برای‌دختری‌که‌آرزو‌داشت‌پسر‌بود!برای‌زن‌،زندگی‌،آزادی!:)🖤

پسر به مامان وابسته میشه دختر به بابا 

دختر من باباش خونه باشه منو ادم حساب نمیکنه حتی نصف شب گریه کنه من اب بدم غذا بدم نمخوره باباش باید پاشه بده خیابون میریم ثانیه ای بغل من نمیاد 

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  

وقتی گاز میگیره یا میدونی الانه که گاز بگیره بشین جلوش دستاشو محکم بگیر توی چشماش نگاه کن و خیلی جدی و قاطع ولی بدوووووووون خشم بهش بگو نه ما هیچ کسو گاز نمی‌گیریم ، گاز گرفتن درد داره نه ، به هیچ وجه هیچ کسو گاز نمی‌گیریم و انقدر دستش رو نگه دار تا بی خیال گاز گرفتن بشه ،

از سرش میفته خیالت راحت 

از نظر من همه بچه ها طبیعی ان وقتی با هیچ کس اینطور نیست ولی با تو اینطوریه حتما فکر می‌کنه ابراز عشق این شکلیه شاید یکی به شوخی از روی عشق و شیرین گوشت بودن بچه آروم گازش گرفته اینم فکر کرده اینطوری می‌تونه عشق بده 

.
پسرمنم۲سالشه نه اینکارونمیکنه نسبتابچه آرومیه.وقتی افتادروت خاستم گازبگیره حواسشوپرت کن تذکربده بهش ...

هزار بار باهاش حرف زدم جای گازاش رو تنم بنفش شده قشنگ انگار شوهرم کتکم زده خجالتمیکشم جایی میرم آستین کوتاه بپوشم 

ممکنه چی باشه؟

ممکنه هیچی نباشه 

الکی بد به دلت راه نده عزیزم

فقط موقعی ک همچین میکنه تمام تلاشت رو بکن حواسش رو پرت چیز دیگه ای بکنی

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
وقتی گاز میگیره یا میدونی الانه که گاز بگیره بشین جلوش دستاشو محکم بگیر توی چشماش نگاه کن و خیلی جدی ...

هزاران بار باهاش حرف زدم گفته باشه حتی قبول کرده اما بازم تکرار تکرار 

هزاران بار باهاش حرف زدم گفته باشه حتی قبول کرده اما بازم تکرار تکرار  

ببین این باید بره توی ضمیر ناخودآگاهش که اگر بخوام گاز بگیرم با فشار روی دستم و قاطعیت مامان روبرو میشم پس نباید گاز بگیرم 

پس حرف زدن و سخنرانی فایده نداره بچه ها اصلا معنی قول دادن و قبول کردن رو نمیدونن اصلا نمیدونه اینکه قبول کرده یعنی دفعه بعد نباید انجام بده که چه مامان ساده ای هستی 😁 باید یه یاد آور توی ضمیر ناخودآگاهش بکاری مثل فشار دستت و همزمان چهره قاطعت 

چند بار این کار رو بکن اگر از سرش نیفتاد ببر پیش مشاور کودک 

.
ببین این باید بره توی ضمیر ناخودآگاهش که اگر بخوام گاز بگیرم با فشار روی دستم و قاطعیت مامان روبرو م ...

بازم انجام میدم نشد کمیبرم چون ده هزاااار بار گفتم نکن خودم الکی گازش گرفتم بعد گفتم وااااایییی بده زشته یا اون گاز گرفته من گریه الکی کردم هر راهی بگی رفتم به درجه ای رسیدم ک گاز میگیره بینیشو محکم میگیرم ک ول کنه بعد آخر گاز گرفتنش عین اینکه میخواد نون با دندون بکنه پوستمو میکنه اشک تو چشام جمع میشه از درد