2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر چی میزنی فقط واتر بمب کامان نزن اگه پوستت و دوس داری😂🤝🏻

سه سال طول کشید تا پوستم به حالت عادی برگرده

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
من امبرلا میزنم روش مرطوب کننده درمالیفت خیلی نرم میکنه پوستمو

مرسی قیمتش چقدره؟ 

الهی و ربی من لی غیرک                                            خدایا به امید تو
اسپری محلول گلیسیرین و گلاب یک بار در روز شب هم کرم آبرسان شب گارنیر میزنم

مرسی عزیزم

الهی و ربی من لی غیرک                                            خدایا به امید تو
نوتروژینا بستگی به نوع پوستت مدلش فرق داره. سرم هیالورونیک اسید اور دسترس این دو تا مارک محشره

مرسی گلم

هر چی میزنی فقط واتر بمب کامان نزن اگه پوستت و دوس داری😂🤝🏻 سه سال طول کشید تا پوستم به حالت عادی ...

چراا؟😂 چه مشکلی واسه پوستت پیش اومد؟ 

شما استفاده کردین؟  میشه بگین قیمتش چقدره؟

من ۳ ساله استفاده میکنم واقعا بدون این نمیتونم زندگی کنم دیگه ترک میخورم🤣 

داروخونه بزرگشو ۱۴۰ میده ولی من از دیجیکالا میگیرم ۱۰۹ تومن من همیشه سبزش رو میگیرم شما توضیحات هر رنگش رو بخون ببین کدوم واسه پوستت سازگاره

هر چی میزنی فقط واتر بمب کامان نزن اگه پوستت و دوس داری😂🤝🏻 سه سال طول کشید تا پوستم به حالت عادی ...

من ۳ ساله کامان میزنم عالیه حتما به پوستت سازگار نبوده وای من بدون کامان میمیرم خخخخ