liakam مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 277 عنوان جوش 63 بازدید | 10 پست مدتیه باسنم خیلی جوش میزنه جوش های زیر پوستی بزرگ اولاش دردناکه بعد دو سه روز دردش میره ولی جوشه میمونه چیکارکنم کمکم کنیددد😭😭😭 تنهاترین تنهاها 1401/07/10 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8459 چرا من تایپک میزنم هیچکی نمیاد😔 لباس تنگ نمیپوشی ؟ دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
liakam مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 277 لباس تنگ نمیپوشی ؟ نه نمیدونم از چیه فقط هم اونجا جوشمیزنم تنهاترین تنهاها
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8459 نه نمیدونم از چیه فقط هم اونجا جوشمیزنم یه دلیلش اینهمدتی لباس گشاد تمیز نخی یا پنبه ای پوش رفتی دکتر ؟ دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
liakam مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 277 یه دلیلش اینه مدتی لباس گشاد تمیز نخی یا پنبه ای پوش رفتی دکتر ؟ لباسام همه گشادن نه یه بار رفتم متخصص زنان گفتم شاید از عفونته عفونت هم نداشتم تنهاترین تنهاها
liakam مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 277 چرا بچه ها نمیان تو تایپک من برا اونه که جدیدا اومدم☹️ تنهاترین تنهاها
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8459 لباسام همه گشادن نه یه بار رفتم متخصص زنان گفتم شاید از عفونته عفونت هم نداشتم دلیشلم میتونه از عفونت باشه زیاد نشین اذیت بشی برو متخصص پوست ومو دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
liakam مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 277 دلیشلم میتونه از عفونت باشه زیاد نشین اذیت بشی برو متخصص پوست ومو نمیدونم واقعا کلافه شدم خجالت میکشم پیش شوهرم☹️ تنهاترین تنهاها
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8459 نمیدونم واقعا کلافه شدم خجالت میکشم پیش شوهرم☹️ بابا خجالت چیه شوهرته انشالله زودتر خوب میشی دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
liakam مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 277 بابا خجالت چیه شوهرته انشالله زودتر خوب میشی خیلی ممنون ❤️ تنهاترین تنهاها