2777
2789
عنوان

عشقم رفت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3856 بازدید | 189 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه اصلا شرایط ازدواج ندارم فعلااا میخوام باهاش باشم تا موقعی که شدایطم جور بشه

خب همینو ب خودش بگو

یا میپذیره و برات صبرمیکنه یا کلا حسی بهت نداره محترمانه آب پاکیو میریزه رو دستت

حذاقل تکلیفت با خودت مشخص میشه

ز ز آ🕊✌
شرایط ازدواج ندارم و داشتم بهش نزدیک تر میشدم تازه..💔

خوب خانم ها ، یکیش خودم ببینن طرف مقابلشون قصد ازدواج ندان ، وقت و انرژی صرف نمیکنن و از اون ادم فاصله میگیرن چون  نمیخوان کیس خوب و جدی رو از دست بدن 

مثل این میمونه که من برم مغازه و به فروشنده بگم من قصد خرید ندارم فقط میخوام هم وقت و انرژیتو بگیرم و هم وسایل مغازتو یکم بهم بزنم ، خوب عقل سلیم وقتی از همون اول ببینه شما خریدار نیستید ، قطعا با شما هم کلام نمیشه و انرژیشو صرف شما نمیکنه و سعی میکنه مشتری های  دیگه رو جذب کنه 

درسته مثالم ، مقیاس درست و خوبی برای یه خانم نیست و خانم کالا نیست ولی صرفا برای رسیدن منظورمه و قطعا کالا و خانم ، کیلومترها فاصله دارن 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
کاشکی اونم از من خوشش بیاد ولی اینا خیااالاتمه

وااای منم همش همین فکرو میکنم ☹️

ولی منو که اینستا اکسپت هم نکرد🥺 بااینکه بنظرم اوایل دوستم داشت ولی فالوش که کردم اکسپتم نکرد ریجکت هم نکرد، بعدش هم دیگه کم دیدمش 

باز شما مردی میری بهش میگی فوقش میگه نه تمام میشه، من چی بگم؟! هیچ راهی ندارم باید بسوزم‌ و بسازم آخرش هم فراموشش کنم 

استرررس اینکه بعدش اون راجع به من چی فکر میکنه.. نکنه نظرش راجع به من بد بشه و اینکه ضایع شم

نه بابا حتما خانوم با شعور و کاملیه و اینجور قضاوت نمیکنه

میتونی محترمانه حست رو بگی 

اینطوری پیش خودت نمیگی ایکاش میگفتم 

اصلا شاید قبول کرد

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی