2777
2789
عنوان

عشقم رفت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3856 بازدید | 189 پست
منو به مرز جنون رسوند ولی دل لعنتیم ادم بشو نیس

☹️ 

امیدوارم فراموشش کنی و بهترینا برات رقم بخوره

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🏃🏻‍♀️بذار بره

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

شما اقایید شکست عشقی کمتر برای شما صدق میکنه 

میتونید شمارشو گیر بیارید یا رسما و محترمانه احساساتون رو بیان کنید 

ولی ما خانوما هستیم یکیش خودم 

خواستگار سنتی هام داغون 

از هرکسی هم یه کوچولو خوشم اومد خواستگاریم نیومد 

این شد که با ظاهر و باطن خوب در ۳۱ سال مجرد موندیم و بی عشق و بی دلسوز و بی همدم 💔

فقط میدونم حقم نیست 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
وا مگه شمارشو نداری  زنگ بزن بهش بگو بدن تو نمیتونم زندگی کنم  لطفا احساساتت رو فریاد بز ...

ضایع بشم و غرورم از بین بره چی؟

من داشتم خیلی با برنامه ریزی بهش نزدیک میشدم💔

به جای اینکه دست رو دست بذاری وهی بگی چیکار کنم و به تعویق بندازی برو باهاش حرف بزن تا ازدواج نکرد.

اگر هم جوابش به شما منفی باشه لااقل تکلیفتون مشخصه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
خجاااالت میکشم ما هنوزز اونقدرم اوکی نشدیم

باز خودتون میدونید، مرگ یه بار شئون یه بار، جوری نشه ک بعدها ب خودتون بگید کاش شهامتشو داشتم و بهش. احساسم رو میگفتم

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند.