کسی تاحالا انجام داده؟من میخوام برم باراولمه ،بعدش مژه ریزش نداره؟تونت نوشته سه ماه میمونه راسته؟
دوستان هرکدوم کار✅ تایپ✅جزوه نویسی✅تبدیل عکس به متن✅تبدیل ویس به متن✅پاور✅خلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅ورد✅تحقیق✅ارائه✅مقاله✅آزمون نهاد✅خلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با 🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
انجام دادم دوبار ریزش نداش یک بار ک جای بدی بود به دو هفته رفت!! بار بعدم یکماه و نیم حدودا ارزش ...
اینجا دوستم رفته گفت راضی بوده الانم به ماه گذشته هنوز هس
دوستان هرکدوم کار✅ تایپ✅جزوه نویسی✅تبدیل عکس به متن✅تبدیل ویس به متن✅پاور✅خلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅ورد✅تحقیق✅ارائه✅مقاله✅آزمون نهاد✅خلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با 🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
من مژه کارم خودم لیفت و لمینیت هم انجام میدم به خیلی عوامل بستگی داره جای خوب برو ک ریزش نداشته باشی موادی که مصرف میکنه خیلی مهمه و اینکه اصولی انجام بده
من مژه کارم خودم لیفت و لمینیت هم انجام میدم به خیلی عوامل بستگی داره جای خوب برو ک ریزش نداشته باشی ...
خب ازکجا بفهمم خوبه،کلا یه جا دوستم رفته گفته خوبه نسبت به هزینش