2789
عنوان

لیفت مژه

83 بازدید | 8 پست

کسی تاحالا انجام داده؟من میخوام برم باراولمه ،بعدش مژه ریزش نداره؟تونت نوشته سه ماه میمونه راسته؟

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

انجام دادم دوبار ریزش نداش یک بار ک جای بدی بود به دو هفته رفت!! بار بعدم یکماه و نیم حدودا ارزش ...

اینجا دوستم رفته گفت راضی بوده الانم به ماه گذشته هنوز هس

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
نرو پشیمون میشی مژه هات میریزه

😱جدی؟؟؟

من مژه کارم خودم لیفت و لمینیت هم انجام میدم به خیلی عوامل بستگی داره جای خوب برو ک ریزش نداشته باشی ...

خب ازکجا بفهمم خوبه،کلا یه جا دوستم رفته گفته خوبه نسبت به هزینش

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز