2777
2789
عنوان

موهام

229 بازدید | 17 پست

بچها من موهامو کوتاه کردم 😭😭😭😭 خیلی پیشمون با آب پیاز و آب سیب زمینی بزنم بلند میشه. کسی تجربه داره تورو خدا  بهم راه کار بدین 😢😢😢😢

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشکالی نداره ۲ روز اول منتظر میشی با این چیزا بلند بشه بعد میگی خودش بلند میشه .. آخرش که بلند شد دوباره دلت میخواد که کوتاه کنی... این چرخه ادامه دارد😂🤝

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

هرچی هم بزنی باز یه سال طول میکشه

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

اون راه ها خيلي بايد مدام انجام بدي تا بلند شه ولش كن خودش رشد ميكنه در ماه ١ تا ١ و نيم سانت رشد ميكنه ب طور طبيعي تو ١ سال ١ وجب

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون

اب پیاز برای رشد مو خوبه

ولی کلا  از هیچ محصول یا  ماسک خانگی  مثل آب پیاز  توقع معجزه نداشته باش عزیزم 

رشد رو سریعتر میکنه یعنی اگر در ماه یکی  دو سانت بلند میشده سه سانت بلند میکنه 

و اینکه آب پیاز به شدت سرت بو بد میگیره تا چندین روز هم بوش نمیره 

اشکالی نداره ۲ روز اول منتظر میشی با این چیزا بلند بشه بعد میگی خودش بلند میشه .. آخرش که بلند شد دو ...

آره خب من موهام مو خور داشت بخاطر همین کوتاه کردم  از گردنم پاینتره 😭😭😭😭

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

خوبه که کوتاه  حالا چقد کوتاه کردی؟

از گردنم پاینتره نرسیده به شونهام 😢😭😭😭

اب پیاز برای رشد مو خوبه  ولی کلا  از هیچ محصول یا  ماسک خانگی  مثل آب پیاز&nbs ...

آره خیلی بوی بدی میگیره 😶🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦 ولی  مجبورم 

چمیدونم😐چرا الان پشیمونی خودت خاستی دیگه😐

چون که به عروسیم یسال یا دوسال دیگست می‌ترسیم بلند نشه 😭😭😭😭 یعنی تا اون موقع  چقد بلند میشه